Poliţia Locală, bilanț după o zi de controale pe vehiculele RATT: hoţi...

Poliţia Locală, bilanț după o zi de controale pe vehiculele RATT: hoţi de buzunare, călători fără bilet, consum de alcool şi oameni fără adăpost

0
DISTRIBUIȚI

Ghinion pentru hoţii de buzunare din Timişoara, dar și pentru alți călători, care, ieri, au avut parte de o întâlnire nedorită. Agenţii de la Poliţia Locală au efectuat controale în vehiculele Regiei Autonme de Transport Timişoara, dar şi în staţiile din vecinătatea acestora. Aşa cum era de aşteptat, hoţii de buzunare au fost suprinşi la muncă. Şi nu au fost singurii cetăţeni care încălcau legea.

„Un grup de persoane cunoscute ca făcând parte din categoria hoților de buzunare, două femei și un bărbat, au fost depistați pe tramvaiul 5, în zona Libertății, și au fost dați jos din mijlocul de transport de polițiștii locali.


Cei în cauză au fost preluați în vederea verificării documentelor, fiind aduși la sediul Poliției Locale, sancționați pentru călătorie frauduloasă și acte de identitate expirate, nefiind însă motive de reținere a unor infracțiuni. Datele acestora au fost comunicate și Poliției Municipiului Timișoara în vederea exploatării în activitatea calificată de instrumentare a cazurilor. Acțiunea s-a desfășurat încă de la primele ore ale dimineții și până seara, fiind aplicate un număr de 25 de sancțiuni contravenționale pentru fapte precum consumul de alcool, comerțul ilicit în apropierea stațiilor RATT, autovehicule parcate în aceste locații, oameni fără adăpost în tramvaie. Poliția Locală Timișoara va organiza periodic astfel de acțiuni cu efective mărite cu scopul de a preveni și descuraja faptele care contravin normelor legale, bazându-se și solicitând sprijinul populației în probarea faptelor atunci când sunt depistate persoane suspecte de comiterea infracțiunilor de furt”, a transmis Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.