Poliţia Locală, control în Piaţa de gros: marfă fără acte de provenienţă,...

Poliţia Locală, control în Piaţa de gros: marfă fără acte de provenienţă, acte expirate şi cântare ieşite din uz

0
DISTRIBUIȚI

Au vrut să facă bani frumoşi vânzând marfă fără acte de provenienţă, însă, au rămas cu buza umflată şi fără bani. Vorbim despre comercianţii din Piaţa de Gros, care au fost recent controlaţi de Poliţia Locală din Timişoara, care a găsit nereguli peste nereguli.

„Au fost verificați 12 producători agricoli care dețineau standuri în piață, fiind aplicate 9 sancțiuni în valoare de 1300 lei, nerespectarea sectorizării în piață, documente cu valabilitatea expirată și cântare cu verificarea metrologică expirată.


La ieșirea din piață au fost verificate și autovehiculele din zonă fiind depistați 2 producători agricoli care achiziționaseră marfă fără factură pe care intenționau să o revândă în piețele din oraș. Cei în cauză au fost sancționați conform Legii 12/1990 cu amenzi de câte 5000 lei fiecare, marfa constând în 200 kg cartofi, 60 kg varză, 6 lăzi salată verde, 15 hg gogoșari, 30 kg cireșe fiind ridicată în vederea confiscării. Tot în cadrul acțiunii au mai fost aplicate cinci sancțiuni pentru lipsă acord de funcționare în valoare de 2000 lei în cazul unor societăți comerciale care nu dețineau aviz din partea Primăriei Timișoara pentru activitatea desfășurată”, a informat Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.