„Praf de stele”, festivalul copiilor cu cerințe educative speciale. Vezi când are...

„Praf de stele”, festivalul copiilor cu cerințe educative speciale. Vezi când are loc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2024749750">

Timp de trei zile, între 26 și 28 mai, copii din întreaga țară și din Serbia vor participa, la Timișoara, la cea de-a patra ediție a festivalului de teatru “Praf de stele”, adresat copiilor cu cerințe educative speciale, care se va desfășura la teatrul „Merlin”.

Trupele de artiști care s-au înscris la acest festival pot participa la trei secțiuni, în care actori pot fi elevi, cadre didactice sau echipe mixte, care au avut libertatea de a-și alege momentele artistice. Au fost pregătite mai multe piese de teatru, printre care „Micul prinț”, „Scufița Roșie”, „Un pedagog de școală nouă”, „Little Star”, „Grai românesc”, „Gaițele”, „Prostia omenească”, „Nevasa leneșă”, „Îngerașii” sau „Tic-tac!”.

Primele două zile sunt rezervate reprezentațiilor pregătite de copii, iar în ultima zi a festivalului va avea loc premierea acestora, într-un cadru festiv, la consiliul județean. Beneficiari ai festivalului sunt elevii cu cerințe educaționale speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.