Primarul Nicolae Robu regretă groapa de lângă covorul roșu al galei Uniter....

Primarul Nicolae Robu regretă groapa de lângă covorul roșu al galei Uniter. De ce nu s-au făcut reparații

0
DISTRIBUIȚI

În premieră, prestigioasa gală UNITER s-a desfășurat la Timișoara. Evenimentul care a avut loc ieri seară s-a desfăşurat în clădirea Operei, însă a fost umbrit de aspectul orașului. Mai exact, covorul roșu pe care au pășit invitații la gală a fost așezat pe o bucată de pământ, dat fiind faptul că pe respectiva porțiune, situată chiar în fața scărilor de la Operă, lipsea pavajul. Primarul Nicolae Robu a catalogat astăzi situația ca fiind un regretabilă.

„E regretabil, am văzut și eu o poză. Când am intrat nu am văzut. Am văzut și eu o poză în care la intrarea în teatru era lipsă o placă sau poate mai multe, nu am putut să îmi dau seama.


Este regretabil că s-a întâmplat așa. Nimeni nu a făcut o sesizare, evident ca dacă s-ar fi făcut o sesizare aș fi dat dispoziții să se intervină imediat. Nici nu ar fi trebuit să ajungă la mine o problemă atât de măruntă, dar dacă ar fi ajuns la mine, m-aș fi ocupat. Mi-a părut rău, a umbrit bucuria de a avea în Timișoara o asemenea gală, acea imagine cu o placă lipsă, repet, poate au fost mai multe, chiar lângă treptele de intrare în clădirea Operei. Vom avea o lucrare de schimbare a pavajului și în Piața Victoriei, dar vom merge pe piatră naturală. Ce avem acum nu este piatră naturală, eu vreau să păstrăm modelul pentru că mi se pare foarte reușit și deja e ca o amprentă a orașului și oricine vede acest model asociază cu Piața Victoriei în ansamblul ei, dar nu trebuie să așteptăm până când se va face schimbarea, intervenții mărunte trebuie făcute cu promptitudine. Încă o dată, regret că nu a făcut nimeni nicio sesizare”, a declarat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.