Primarul Robu crede că pesediştii se zgârcesc la tărâţe şi sunt ieftini...

Primarul Robu crede că pesediştii se zgârcesc la tărâţe şi sunt ieftini la făină. Ce rol joacă orgoliul în conflictul legat de sala polivalentă

0
DISTRIBUIȚI

Intenţiile guvernului Grineanu de a construi o sală polivalentă cu 16.000 de locuri între Giroc și Timișoara şi de a realiza centura de sud a orașului cu o singură bandă pe sens nu sunt deloc pe placul primarului Timişoarei, Nicolae Robu care, de câte ori are ocazia, critică public planurile PSD atenţionând că Timişoara trebuie să se dezvolte coerent. De cealaltă parte, social-democraţii îl acuză pe primar că ar avea orgolii personale legate de chestiunile amintite mai sus. Primarul a ţinut să lămurească tema mândriei.

„Noi ajungem să spunem, din păcate ajungem aici şi nu e bine că operăm într-o astfel de paradigmă.


Când facem, trebuie să facem ca lumea. (…) Nu ne uităm la bani ca să facem o treabă de mântuială, pentru că de multe ori când faci aşa constaţi că ţi se potriveşte vorba înţeleaptă din folclorul românesc te zgârceşti la tărâţe şi eşti ieftin la făină. Deci trebuie să facem lucrurile ca lumea, dăm un ban, dar ceea ce rezultă trebuie să fie mult înspre binele public faţă de ceea ce ar însemna o cheltuială mult mai mică. (…) Apropo de aceste subiecte că mereu apare în presă că e o luptă de orgolii. Eu nu vorbesc despre orgolii. E o prostie să ducem asemenea tematici în zona orgoliilor. Când vorbim despre sala polivalentă vorbim despre o argumentaţie logică, versus o argumentaţie vidă. Nu este niciun argument de partea cealaltă pentru amplasamentul în comuna Giroc. De altfel, aţi putut vedea şi în sondajul pe care l-am făcut pe Facebook că sunt 1.400 de persoane, ceea ce înseamnă mult, care spun Timişoara şi sunt câteva zeci care spun vrem la Giroc. Asta nu spune nimic? Poate o fi vorba despre orgolii, dar nicidecum nu despre orgoliile mele. Alții cred că nu pot veni în subiectul aceste decât cu orgoliul. Eu nu vin cu orgoliul, vin cu argumentație foarte foarte solidă și cu opinii ale specialiștilor în spate. Închei cu speranța că dacă unii au orgolii și interese politice le vor lăsa la o parte și vom acționa împreună pentru binele Timișoarei, pentru binele județului Timiș”, a spus Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.