Primarul Robu îi sfidează pe timișorenii care nu vor fântână de 2...

Primarul Robu îi sfidează pe timișorenii care nu vor fântână de 2 milioane de euro în Parcul Botanic: „Mergem înainte!”

4
DISTRIBUIȚI

Vestea că unii timişoreni îi cer, prin intermediul unei petiţii însoțite de argumente, să nu construiască fântâna cu jocuri de lumini în Parcul Botanic, pentru că distruge şi aşa puţinul spaţiu verde pe care îl au la dispoziţie locuitorii orașului, nu i-a picat deloc bine primarului Nicolae Robu.


Acesta a scris pe Facebook o postare prin care îi anunţă pe cârcotaşi că nu se lasă intimidat.

„După cum o știm cu toții, la toate obiectivele -dar absolut la toate!- din foarte multele pe care le-am realizat în Timișoara din 2012, de când am devenit Primar, încoace, am avut parte de o rezistență de o habotnicie demnă de o cauză mai bună, fie din partea PSD, fie din partea unor cârcotași de meserie pur și simplu.
Ei bine, a venit, acum, rândul sistemului de spectacole de muzică, jocuri de apă, lumină, fum și foc, pe care l-am promis încă din 2012. Vă reamintesc, inițial, am vrut să fac acest sistem pe Bega, în zona Flora. Întrucât, din motive pe care le-am explicat, acolo nu se poate, sistemul va fi făcut între Parcul Botanic și Casa Adam Muller Guttenbrunn. Toate bune și frumoase până aici. De-aici încolo, o nouă luptă! Oricât aș explica eu că nu se ia din spațiul verde, ci se va folosi o zonă construibilă existentă acolo, cârcotașii nu și nu. Concluzie: Mergem înainte, cum am mers cu tot ce am făcut! Dacă sunteți de partea mea și vreți această minunăție pentru sufletele noastre, un obiectiv care va atrage și doar el însuși o mulțime de turiști în Timișoara, dați Like și Share.
Altfel, postați: Nu, nu, nu!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

4 COMENTARII

  1. Prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul! Si cand iti mai canta si pasarele in cap,,, cazul devine clinic. Oricum, cu prostia, fudulia si prostul-gust,e greu ca o lupta sa aiba sorti de izbanda.

  2. Alooooo, Mare Ctitor, Toarsu Prim, am inteles cu totii din spusele tale ca nu stii ce inseamna „spatiu verde” sau „habotnicie”, dar ce vina au batranii de la Azilul de batrani langa care vrei sa contruiesti kichiosenia? Dar pe directorul Spitalului Municipal l-ai intrebat daca kichiosenia nu va deranja pacientii de la Terapie Intensiva? Intrebare retorica, d.c. anul trecut ai autorizat in Parcul Botanic, langa Spitalul Municipal un concert tehno care durat 3 zile, in timp ce doctorii operau si pacientii incercau sa-si revina pe ritmuri haotice de dimineata pana seara Stim ca urasti bicilistii! Stim ca te doare-n dos de spatiile verzi si de parerile timisorenilor! Dar cu pacientii de la Municipal ce ai Tov. Doctor Inginer?
    Ceausescu Pace! …Scuze! … Robu Pace!
    Robu, Robu de iubim ca ca tine nu gasim!

  3. Si impotriva construiri „Turnul Eifel” a existat o petitie impotriva ! Orice numai sa nu se faca nimic,nu mai pot fura si devaliza bugetul local !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.