Radu Nicosevici: „Nicolae Robu trebuie să-şi asume orice fel de insucces, la...

Radu Nicosevici: „Nicolae Robu trebuie să-şi asume orice fel de insucces, la modul în care vorbeşte”. De ce crede că primarul Timişoarei a preluat un scenariu perdant VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Radu Nicosevici, preşedintele Academiei de Advocacy, invitat aseară la emisiunea PRESSALERT LIVE, în studioul HDV, a fost de părere că între lumea în care trăim şi cea cu adevărat civilizată este o adâncitură mare, referindu-se la groapa din faţa Teatrului Naţional Timişoara lăsată de administraţia locală, peste care a fost întins covorul la Gala UNITER.

Era un reportaj despre cum era pregătită o cină regală la Londra şi eram uimit despre cum se măsura la centimetru distanţa dintre farfurii şi mă gândeam că noi, l o gală de asemenea anvergură, punem covorul roşu peste o groapă. Dincolo de glume, e trist pentru Timişoara că se întâmplă aşa ceva. Un subiect de genul acesta acoperă un val întreg de realizări. Gala în sine a fost un eveniment excepţional, oamenii au fost de foarte bună calitate, organizarea a fost excelentă. Dovadă că aţi avut dreptate era că a doua zi au fost trimişi muncitori care să rezolve problema”, a spus Radu Nicosevici.

Invitatul PRESSALERT LIVE crede că cel mai important este ca primarul Timişoarei să conştientizeze importanţa evenimentelor care vin pentru municipiu.


„Pentru Nicolae Robu, problema cea mai gravă, pe care trebuie să o rezolve cât mai urgent, este să încerce să devină un factor care să adune în jurul lui forţele de care are nevoie Timişoara, şi are nevoie de toate resursele să atingem un asemenea obiectiv. Când dânsul va vorbi la persoana I singular, riscul este foarte mare. Pe lângă succesele pe care şi le asumă şi care sunt puse la îndoială de mulţi dintre concetăţeni, automat orice fel de insucces trebuie să şi-l asume. Trebuie găsită o schimbare de comportament”, a menţionat Radu Nicosevici.

Preşedintele Academiei de Advocacy a atras atenţia asupra atitudinii pe care o are Nicolae Robu vizavi de conducerea centrală. „Din punct de vedere politic Timişoara a fost în opoziţie faţă de puterea centrală, după ’89. Lucrul este în avantajul primarilor atunci când nu se efectuează anumite proiecte. În mandatele lui Ciuhandu s-a dovedit că nu e o carte câştigătoare, nu ai nicio şansă să câştigi atenţia şi banii celui care-i reproşezi. Acum se preia acelaşi scenariu perdant. Cetăţenii trebuie să nu uite că îi interesează valoarea adăugată pe care o aduce primarul oraşului, mai puţin mă interesează că are un discurs elevat, ci efectiv, concret, ce se aduce oraşului. Tipul acesta de strategie nu este cel mai fericit”, a fost de părere Radu Nicosevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.