Recunoaștere regală pentru Federația Română de Badminton, la Internaționalele României de la...

Recunoaștere regală pentru Federația Română de Badminton, la Internaționalele României de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În ziua finală a celei de-a 17-a ediții a “Romanian International”, cea mai importantă competiție din țara noastră dedicată badmintonului, a avut loc ceremonia de acordare a Înaltului Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Maria a României pentru Federația Română de Badminton. Un moment festiv, trăit la intensitate maximă atât de președinta federației, timișoreanca Animona Huțu, cât și de toată suflarea celor prezenți, începând cu președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, reprezentantul Ministerului Tineretului și Sportului, Florin Florea, oficialități locale și județene și reprezentanții celor opt țări rămași în finale.

Sportul este prin definiție un fenomen social universal care doboară bariere, unește și consolidează.


Din experință știu că sportul te motivează, te întărește și te face mai bun. Sportul îți oferă acea tristețe care dă speranță, care te mobilizează și te duce spre victorie, îți oferă cele mai frumoase satisfacții, îți oferă momente unice de bucurie și extaz.  Și tot sportul îți face inima să vibreze, așa cum mi se întâmplă mie azi, acum. Mulțumesc Alteței Sale Regale Principesa Maria a României, mulțumesc tuturor celor prezenți astăzi la ceremonie, mulțumesc badmintonului că m-a făcut să trăiesc momente unice care o să fie in inima mea pentru tot restul vieții. Onoare, respect, bucurie, mulțumire, exprimă o mica parte din ceea ce trăiesc acum“, a declarat Animona Huțu, președintele Federației Române de Badminton.

Deși a fost scurt, ceremonia a durat doar câteva minute, momentul este extrem de semnificativ, pe lângă că a fost unul elegant și bine punctat. Timișoara găzduiește de șapte ani consecutiv Internaționalele României la Badminton și reunește de fiecare data peste o sută de sportivi din peste 30 de țări.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.