Revolution, un festival pentru petrecăreţi, familii şi copii. Vezi ce surprize se...

Revolution, un festival pentru petrecăreţi, familii şi copii. Vezi ce surprize se pregătesc

0
DISTRIBUIȚI
Revolution Festival va avea loc în perioada 1 – 3 iunie la Muzeul Satului Bănățean

În perioada 1 – 3 iunie, Muzeul Satului Bănățean va deveni punctul de întâlnire pentru unii dintre cei mai tari artiști ai momentului. Revolution Festival va oferi experiențe unice, transformând muzeul într-o platformă pentru muzică și artă, dedicată celor care iubesc aventura și celor care vor să se distreze. Pentru anul acesta Revolution a pregătit un concept nou, creat din trei  părți, fiecare dintre ele având diferite zone. Pe lângă faptul că festivalul va avea o zi în plus față de edițiile trecute, anul acesta Revolution se desfășoară sub sloganul „Revolution Non-Stop”. Evenimentul îți va oferi trei zile și trei nopți de experiențe, diferite workshop-uri, o zonă de joacă, discuții deschise, after-party-uri și multe altele.

Dacă îți place să dansezi te poți pierde într-o lume a improvizației cu ritmuri cubaneze sau poți să simți asfaltul în cadrul unui workshop de street dance. Ana Maria, performer independent și profesor de dans, îți va provoca imaginația și corpul în așa fel încât să faci mișcări pe care nici nu știai că le poți face, totul în cadrul „I Dance You! ImproWise Workshop”. Spiritul cubanez va fi adus de un dansator faimos, chiar din Cuba. Chamo Sumbu te va seduce cu salsa, îți va suci mințile cu mambo și îți va obosi picioarele cu cha-cha-cha, rumba și borelo.Revolution Festival îți oferă o oportunitate unică: să înveți tot ce e de învățat despre street dance de la Irksousi Mohamed – Hamade. Învață despre freestyle, fă-ți propria coregrafie, iar în timpul workshop-ului „Hip-Hop” poți afla totul despre această cultură. Partea amuzantă de la workshop este Poppin, așa-numitul „robot dance” și Dancehall – „Jamaican dance”.

Pe lângă workshop-urile de dans Revolution Festival este mândru să anunțe că are propriul purgatoriu. Trebuie să fii pregătit! Nu se știe niciodată când te vor lua pe sus, așa că cel mai bine este să te gândești la un alibi cât se poate de stupid, ca să poți întra în jocul de role-play. Dacă alibiul nu e bun habar nu ai unde o să ajungi.

„Close your eyes. Feel it. The Light… it’s always been there. It will guide you”. Singurul lucru pe care trebuie să-l alegi, e dacă vrei să fii Jedi sau Sith. Asociația Bee Active își prezintă arena tradițională. Alege tabăra și demonstrează-ți loialitatea tăind opoziția cu lightsabers sau light staffs. În această zonă specială, participanții vor putea să-și aleagă armele – short lightsabers, two handed lightsabers sau light staffs  la fel ca acela al lui Darth Maul.  Dacă vrei să te simți răsfățat atunci Revolution Festival te invită să-ți stilizezi barba la nebunul Barper Shop pregătit în festival.


De asemenea, la salonul Princess make-up ne ocupăm de păr și de machiaj.

Cei mai mici dintre vizitatorii Revolution vor avea și ei parte de experiențe unice explorând lacul, căutând animale ciudate în pădure, sărind pe trambuline sau în castele gonflabile, pictând pe ceramică și multe altele. Astfel, indiferent dacă ai 1 an sau 101 ani, există un loc special pentru tine la Revolution. Programul non-stop de la festival o să-ți aducă o tonă de distracție, dar și sport, zonă chill cu o mulțime de hamace, un sk8 park, zona DEV9T dedicată artei și multe alte surprize.

În timpul zilei vor exista o mulțime de activități, iar noaptea concertele și petrecerile te vor ține la dans până răsare soarele.

Fanii diferitelor tipuri de muzică electronică vor fi încântați de Rudimental Dj set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, DJ K-Lu la Music Guru – Scena Principală; Dubfire, Lee Burridge, BARAC b2b GESCU, ABC, ARAPU, MAHONY, MIHIGH, PREMIESKU LIVE, PRIKU, VLF la Electronic Apex Stage; iar ALIEN TREE, ATMA LIVE, B:HEX, DUKA, GAIA DJ Team, LATAM, LYGOS, MANDA, MOZZA, PSYLEV, PURA, SARMATI Live, SHUVA, STOLE, SUN RA, THAL, VLADA, XOA, ZARMA și ZENESIS la Gaia TRANCE Stage.

Pe de altă parte, iubitorii de performance-urilor live se vor putea bucura de unele dintre cele mai puternice trupe alternative rock, hard, heavy metal, punk și nu numai, cum ar fi: Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH,  Alternosfera, Brigada Artistica Urbana, GOJIRA + PLANET H, Macanache și The Putreds, Maika, Mighty Boogie, Repetitor, Suie Paparude, All Friends Band, BAB și Sharks, Snakes & Planes la Music Guru. La Extreme Stage, locul perfect pentru oamenii extremi, ne vom bucura de unele dintre cele mai bune formații, precum: Bleed Someone Dry, Consecration, Godsleep, Infected Rain, Last Hope, Dead Joker, Exploding Head Syndrome, Goath, Tenebres, Angerseed, Archeonic, AWWA, Different  Class, Dungaree, Duodron, Fantazia, The Father Of Serpents, First Flame,  Guerillas, Katara, Koneskin, Minimal Bogart, Monokrom, Nest Of Plagues, Quasarborn și Void Inn.

Continental Drifts, powerhouse-ul din spatele zonei Shangri-La Hell de la Glastonbury Festival și Club Dada de la Bestival și-au unit forțele cu Revolution Festival pentru a vă aduce LUNATICA, Orașul revoluționar – o municipalitate a nebuniei, cu zone diverse, muzică, show-uri de zi, workshop-uri și nu numai. Teatrul Auăleu vine cu CIRCUS MUNDI și alte surprize, în timp ce Continental Dirfts prezintă: STEREO SWING, DAT BRASS, KEPLER NOT KOPERNICUS, MAIKA, DJ CHRIS TOFU,  COUNT BASSY, TROY SAVOY, DJ TALL WILL ft ROSWEL, WORLD’S TALLEST BUBBLEOLOGIST, MISS MONROE, iar GYPSY DISCO prezintă: MIKE McCALLUM, CALLUM FREY, LISA ELLIPSE, RUBY BIRD, GYPSY DISCO SOUNDSYSTEM, GENMAICA SOUND SYSTEM și  o mulțime de alți invitați. De asemenea,  aici este inclusă și scena Zion Love, zona raggae, care îți va da vibe-ul pozitiv de care ai nevoie. La Cubalkan Stage, o să simți fierbințeala Cubei alături de dansatori plini de energie. Vino alături de noi în comitetul revoluționar și vom construi un viitor radical!

Pentru cei care nu vor să rateze nici un moment din distracție, vara aceasta Revolution va avea o zonă de campare. Campingul va fi în apropierea lacului de la Muzeul Satului Bănățean și va oferi facilități excelente. Pentru numai 29.99 de lei, cei care decid să se mute la festival vor beneficia de: dulăpioare cu cheie, hot spot Wi-Fi, punct pentru încărcarea bateriilor, bar, recepție non-stop, livrare mâncare, dușuri cu apă caldă și toaletele. În prețul de 29.99 de lei sunt incluse toate cele trei zile de festival, iar biletele se pot cumpăra de pe www.myticket.ro sau www.eve ntim.ro. Accesul în camping va fi permis de pe 31 mai până pe 4 iunie.Biletele la Revolution Festival se pot cumpăra de pe www.myticket.ro și www.even tim.ro și costă doar 99 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.