Ripensia Timișoara, lider SOLITAR în Liga a III-a. Roș-galbenii, ajutați de o...

Ripensia Timișoara, lider SOLITAR în Liga a III-a. Roș-galbenii, ajutați de o timișeană în lupta pentru promovare

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia a devenit favorită la promovare

Elevii lui Remus Steop și-au continuat seria excelentă din această primăvară. FC Ripensia Timișoara s-a impus în runda 23 din C4 cu 6-0 în deplasare cu Mama Mia Becicherecu Mic. În urma acestui rezultat roș-galbenii rămâneau sigur pe locul 1. Mai mult, contracandidatele Național Sebiș și Industria Galda au făcut pași greșiți în weekend iar trupa din ”Ciarda Roșie” a rămas echipa cu cele mai multe puncte.

Ripensiștii pot visa frumos la vară, fiind aproape de repetarea performanței lui ASU Politehnica din sezonul trecut.


Pe arena ”CFR” ”Ripi” a trecut cu 6-0 de conjudețeana Mama Mia prin ”dublele” lui Dumiter, Mediop și reușitele lui Matiș și Călin Toma. Ultimul eșec suferit de roș-galbeni a fost înregistrat tocmai în etapa de debut a returului, pe terenul Sebișului. De remarcat că în ultimele cinci jocuri elevii lui Steop au marcat cel puțin patru goluri pe meci.

Prin jocul rezultatelor Ripensia a luat avans față de Galda (+3), în urma eșecului echipei din Alba pe teren propriu cu CSM Lugoj, scor 0-2. În timp ce față de Sebiș avansul e de două puncte după ce arădenii au remizat pe terenul lui Pandurii II (1-1). În schimb, pe locul 2 a urcat CSM Școlar Reșița, grupare care și-a păstrat distanța de un punct față de timișoreni în urma succesului afară cu Unirea Alba Iulia (2-0). Tot în această etapă s-au mai înregistrat rezultatele: ACS Poli II – Ighiu 1-5, Giarmata – Deva 0-2 și Gloria Cermei – UTA II 2-0. Trebuie precizat că FRF nu a dat încă un răspuns clar în privința ”cazului Keita”, jucător contestat în tur de Național Sebiș în meciul cu Ighiu. O rezolvare favorabilă arădenilor le-ar putea aduce acestora trei puncte decisive la masa verde.

Runda următoare, antepenultima, programează derby-ul de clasament Ripensia – Industria Galda, sâmbătă, 13 mai, ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.