Robu despre revolta primarilor din PNL Timiş: „Mă respect prea mult pe...

Robu despre revolta primarilor din PNL Timiş: „Mă respect prea mult pe mine însumi ca să intru în discuţii de gâlceavă”

1
DISTRIBUIȚI

Atacat dur de mai mulți primari liberali care astăzi au susținut o conferință de presă la Dudeștii Noi pentru a se plânge că Nicolae Robu nu le ascultă doleanțele, șeful PNL Timiș a refuzat să comenteze tensiunile din filiala pe care o conduce.

„Nu este ceva ieşit din comun ca în partide să existe şi disensiuni. Eu nu vreau să vorbesc astăzi despre disensiunile din PNL, nici la nivel naţional atâtea câte mai există şi acolo, nici la nivel local pentru că vreau să dau dovadă de respect pentru ziua partidului.


Dacă unii nu ştiu să respecte, întrebaţi-mă mâine şi vă voi răspunde. Nu fac niciun comentariu, astăzi este ziua PNL şi orice liberal care se respectă pe el însuşi, care respectă PNL, iar eu respect partidul şi mă respect şi pe mine, nu intră în gâlceve ieftine şi respectă, face dovada acestui respect. Eu respect prea mult PNL ca să dau replici unora sau altora de ziua partidului. Astăzi nu dau replici nimănui, mâine poate voi comenta. Fiecare face ce vrea”, a spus primarul Timișoara.

Robu nu s-a arătat prea încântat nici de ipoteza că senatoarea Alina Gorghiu și deputatul Marilen Pirtea se oferă să medieze conflictele din organizație.

„Nu ştiu despre ce este vorba, eu nu am nevoie de medierea nimănui pentru nimic în PNL. Sunt un om deschis, sunt un om ultra tolerant, aşa cum am dovedit, nu comentez situaţii punctuale, pentru că nu sunt la curent cu ele şi nu mă refer la nicio persoană, discut principii. Astăzi este ziua PNL, eu am spus de câteva ori, respect prea mult PNL şi îi respect prea mult pe înaintaşii noştri şi mă respect prea mult pe mine însumi încât nu o să intru în discuţii de gâlceavă”, a mai spus liderul liberalilor din județ.

1 COMENTARIU

  1. daca mii de oameni iti spun ca esti penibil , atunci sa fii convins ca asa esti
    rahitism politic = robu + popoviciu + gorghiu+ pirtea = nulitati parvenite

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.