Primarul Robu îl trage de urechi pe deputatul Ardelean pentru că-l susține...

Primarul Robu îl trage de urechi pe deputatul Ardelean pentru că-l susține pe Ludovic Orban. Vezi ce i-a transmis

0
DISTRIBUIȚI

Opoziţia în PNL Timiş, cu privire la susţinerea unui candidat pentru şefia PNL. Dacă deputatul Ben-Oni Ardelean a anunţat deja că favoritul său în cursă este Ludovic Orban, liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, şi-a exprimat susţinerea pentru europarlamentarul de Timiş, Cristian Buşoi.

„Unii delegați sunt membri de drept și evident că nu se pune problema luării unor măsuri punitive asupra celor care au alte opțiuni. I-ar fi stat frumos domnului Ben-Oni Ardelean, asta trebuie să spun, să aibă o discuție cu colegii de pe aici de prin filială pentru că el nu a ajuns în Parlament nici acum și nici data trecută pur și simplu pentru că îl cheamă Ben-Oni Ardelean, ci cu multă muncă din partea noastră a colegilor lui din filiala Timiș, dar se pare că el a considerat că nu merită să aștepte un moment de discuții. Vom stabili o linie a filialei, așa mi se pare că este corect. Astăzi vom stabili o linie a filialei.(…)Ne așteptăm să avem între 150 și 200 de delegați, suntem în orice caz una din filialele puternice ale PNL, dincolo de toate bazaconiile debitate de unii și alții după orice criterii de clasificare, în pofida rezultatelor din 2016, care ne nemulțumesc, țin să accentuez pentru că unii cu mintea mai tulbure după diverse lucruri au spus că eu îmi prezint rezultatele ca fiind excepționale.


(…) Şi în ceea ce priveşte numărul de delegaţi, vom fi una din filialele cu mulţi delegaţi”, a declarat Nicolae Robu.

În ceea ce priveşte decizia de a intra în cursa pentru şefia PNL Timiş, Buşoi a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute alături de primarul Nicolae Robu că „Cred că PNL trebuie să redevină forţa politică care strânge laolaltă toate energiile de centru dreapta din România. PNL este un partid care are un potenţial de 40%, este de altfel un scor pe care l-a avut cel puţin în sondajele de opinie după alegerile prezidenţiale şi PNL trebuie în perioada următoare pentru a învinge PSD la alegerile prezidenţiale să readucă alături de partid acei români care au avut încredere în noi, care l-au votat în 2014 pe preşedintele Iohannis, care sunt împotriva PSD, care au ieşit în stradă la începutul acestui an pentru a împiedica PSD să schimbe legi din România şi care în acest moment nu se mai simt reprezentaţi de un partid politic şi care deşi de-a lungul timpului au votat PNL în decembrie 2016 nu au mai ieşit din casă pentru că PNL nu a fost îndeajuns de convingător încât să îi atragă la vot. Dacă, Doamne fereşte, PSD va pune mâna şi pe funcţia de preşedinte al României atunci drumul pro european de consilidare a democraţiei va fi pus în pericol, iar PNL nu va mai conta dacă acest lucru se va întâmpla. Pentru a atinge acest obiectiv, pentru a câştiga alegerile avem nevoie de o viziune şi avem nevoie să ne unim forţele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.