Sărbătoare pe motoare: concerte, distracţie şi acţiune caritabilă la 10 ani de...

Sărbătoare pe motoare: concerte, distracţie şi acţiune caritabilă la 10 ani de Timişoara Bikers FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-814734964">
Pasionaţii de motociclete s-au întâlnit la zece ani de Timişoara Bikers

Pasionaţii de motociclete s-au adunat cu mic cu mare sâmbătă la o sărbătoare care le-a oferit celor prezenţi clipe minunate, evenimentul care a marcat împlinirea a zece ani de existenţă a celor de la Timişoara Bikers fiind unul cât se poate de reuşit. Sărbătoarea desfăşurată la Cabana Vânătorilor din Chevereşul Mare a avut parte de licori bahice, grătare şi concerte susţinute de Sanctuar şi Fazz, iar voia bună a fost prezentă din plin la acest eveniment. Alături de distracţie, organizatorii au pregătit şi o acţiune caritabilă, alături de Asociaţia “Little People” România.

„Pentru că inainte de a fi motociclişti sau orice altceva suntem oameni, în cadrul evenimentului “2007 – 2017 Primii 10 Ani!” avem şi o acţiune caritabilă cu prietenii de la Asociaţia “Little People” România. Asociația s-a născut din inițiativa fondatorilor Katie și Shajjad Rizvi în 1996 în Cluj Napoca din dorința de a oferi fiecărui copil și adolescent bolnav de cancer sprijinul de care are nevoie. În prezent asociația pune la dispoziția domeniului oncopediatric din România și Republica Moldova o serie de servicii de înaltă calitate, programe zilnice de suport psihosocial a pacienților, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital prin proiecte de renovare a camerelor de joacă, donare de aparatură medicală și achiziționarea medicamentelor greu accesibile, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate. Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia! Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de strânge fonduri sau pentru a câștiga bani. În cazul în care pacienţii doresc să facem publice anumite poze (de exemplu în cazul întâlnirilor cu celebrităţi), acordul părinţilor este cerut în prealabil“, au declarat organizatorii evenimentului.
La sărbătoarea Timişoara Bikers a fost prezent  un stand al Asociaţiei Little People unde cei interesaţi au primit mai multe informaţii şi au făcut donaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.