SCM Politehnica a câștigat lupta cu Vasluiul pentru o poziționare mai bună....

SCM Politehnica a câștigat lupta cu Vasluiul pentru o poziționare mai bună. Cu cine se vor duela alb-violeții pentru locul 5

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli

Handbaliștii alb-violeți au trecut de HC Vaslui în faza a doua a play-off-ului. SCM Poli a învins în al treilea joc cu moldovenii, disputat în deplasare, scor 28-27, și va disputa astfel ”finala” destinată echipelor din zona 5-8. Adversarul elevilor lui Pero Milosevic va fi HC Odorhei.

Timișorenii s-au impus ieri pe terenul Vasluiului. La pauză scorul a fost 13-10 pentru oaspeți după ce aceștia au avut și +5 pe tabelă. Succesul putea fi ratat pe final de joc însă, atunci când gazdele au reușit să egaleze cu mai puțin de jumătate de minute rămas din dispută.


Victoria i-a revenit lui Poli în urma reușitei marcate de Lazarov, cel mai bun marcator al bănățenilor în partida de ieri, cu opt goluri. În partidele anterioare din ”5-8” Vasluiui a obținut o victorie (28-27) și a cedat în Banat (scor 33-28).

”Am meritat victoria, am jucat mult mai calitativ, ne-am apărat considerabil mai bine cu 4-2 sau 5-1 și puteam câștiga la o diferență și mai mare. Am avut emoții cu o accidentare la gleznă a lui Fenici, dar și-a demonstrat caracterul de căpitan și a intrat pe final de meci, atunci când ne-a fost greu. Sunt foarte fericit de rezultat și de dăruirea băieților. Am fi putut învinge la o diferență și mai mare de patru sau cinci goluri diferență… Nu înțeleg de ce a durat pauza competițională atât de mult, iar acum vom juca trei meciuri în opt zile, aici luând în calcul meciul de la Vaslui, apoi deplasarea la Odorhei și după aceea partida de pe teren propriu”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Poli.

În urma acestui rezultat SCM Politehnica va întâlni HC Odorhei în lupta pentru poziționarea finală pe locul 5 în Liga Zimbrilor, ediția 2016-17. Alb-violeții au dezavantajul terenului datorită poziționării mai slabe în sezonul regular (locul 7) și față de Odorhei (4). Primul joc dintre cele două în această fază va fi miercuri, în Harghita.

SCM Politehnica (marcatori): Lazarov 8 goluri, Marjanovic 7, Milosevic 5, Lasica 4, Fenici 2, Ștefan 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.