Se caută voluntari care să contribuie la modernizarea școlii din satul timișean...

Se caută voluntari care să contribuie la modernizarea școlii din satul timișean Giulvăz. Cum mai poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

elevi

Un ONG din Timișoara le cere sprijinul oamenilor cu suflet mare care doresc să facă o faptă bună pentru elevii dintr-un sat din județul Timiș. Asociația “Look Inside” a adunat 3.000 de lei printr-un program al Fundației Comunitare Timișoara, bani cu care și-a propus să modernizeze curtea Școlii cu clasele V – VIII din localitatea Giulvăz.

Pentru asta, însă, are nevoie de mai mulți voluntari care să dea o mână de ajutor în cadrul proiectului “Curtea în culoare”.


Acțiunea este planificată pentru sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 10.00, când reprezentanții ONG-ului își propun să transforme curtea școlii într-un loc plin de culoare și de veselie.“Ce vrem noi să facem aici: un coș de baschet, să reabilităm o masă de ping-pong, șase bănci și trei mese metalice, să cosmetizăm pomii existenți, să plantăm unii noi și alte câteva plante ornamentale, să reabilităm terenul de fotbal și să facem unul pentru volei, un huțuluș, să creem câteva rondouri de flori din cauciucuri… și altele”, comunică Asociația “Look Inside”.

Reprezentanții ONG-ului spun că au nevoie de materiale și echipamente pentru ziua de sâmbătă, dar mai ales de mână de lucru. Mai multe informații despre cum poți să dai o mână de ajutor sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.