Sebastian Spanache Trio lansează cel de-al treilea album cu un concert extraordinar...

Sebastian Spanache Trio lansează cel de-al treilea album cu un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Grupul timişorean Sebastian Spanache Trio va lansa cel de-al treilea material discografic, „The Furnace“, cu un concert extraordinar la Timişoara

Grupul timişorean Sebastian Spanache Trio va lansa cel de-al treilea material discografic, „The Furnace“, cu un concert extraordinar la Timişoara, care va avea loc sâmbătă 20 mai, de la ora 21.30, la Casa Artelor.

Discul ‘The Furnace’ este unul conceptual şi conține 5 piese, compoziții proprii, piese care au fost compuse special pentru acest album, fiind conceput ca o suită în cinci părți, legate într-o poveste muzicală de la început la sfârșit.

Formaţia Sebastian Spanache Trio a susţinut primul concert în iarna anului 2011, mai exact, în data de 17 decembrie, în sala de spectacole a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu” din Timișoara.


Sebastian Spanache Trio a avut o activitate concertistică intensă, cu participări în cadrul unor festivaluri importante: Gărâna Jazz Fest, Sibiu Jazz Fest, JazzTM, GreenHours JazzFest, Bucharest Jazz Fest, Mupa Budapest Jazz și altele, împărțind scena cu artiști de talie mondială. La sfârșitul anului 2013 au câștigat premiul cel mare al Festivalului Johnny Răducanu. Au la activ două albume, Humanized în 2013 și A Pasha’s Abstinence, în 2014, cel din urmă fiind premiat ca Best Album la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete 2014.

SS3 înseamnă: Sebastian Spanache –pian, Csaba Santa – contrabas, chitară bass, Radu Pieloiu – tobe.Intrarea la concertul de lansare a noului album Furnace, prezentat de Jazz Updates este liberă.

Foto: Mihai Surdea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.