Şeful CJ Timiş, discuții cu investitori chinezi. Cu cine va semna Timișul...

Şeful CJ Timiş, discuții cu investitori chinezi. Cu cine va semna Timișul un parteneriat de colaborare

0
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru timişeni: în curând, un grup de firme din China ar putea investi în judeţ. Primele discuţii au avut loc deja, ieri, între președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra şi Li Li, reprezentant al grupurilor de firme Milan invest NV și Challenge NV (din provincia chineză Shandong) și autoritățile locale din orașul Zibo.


Conform CJ Timiş, chinezii au informat conducerea CJ Timiş că grupurile de firme respective doresc să dezvolte investiții în România, în special în zona de vest a țării.

„Timișul are importante posibilități de investiții în domenii diverse. În ceee ce privește colaborarea interinstituțională, în 2015 am semnat un protocol de colaborare cu provincia Yunnan, dar suntem interesați să dezvoltăm parteneriate și cu alte regiuni”, a declarat Călin Dobra.

Tot ieri, președintele Consiliului Județean Timiș a primit vizita ambasadorului Statelor Unite Mexicane în România, Arturo Trejo care a precizat că doreşte intensificarea relațiilor de colaborare ale Mexicului cu România în general. “Vă lansez propunerea de a demara un protocol de colaborare între Timiș și o regiune din Mexic, protocol care să vizeze cooperarea bilaterală în arii diverse: afaceri, educație, cultură”, a declarat şeful CJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.