ȘOCANT Doi muncitori, găsiți morți după ce au fost striviți de o...

ȘOCANT Doi muncitori, găsiți morți după ce au fost striviți de o macara

0
DISTRIBUIȚI

Accident șocant de muncă petrecut în această după-amiază la TMK Reșița, fostul combinat siderurgic din oraș. Doi muncitori, un lăcătuș și un electrician, în vârstă de 43, respectiv 51 de ani, au fost găsiți morți.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin, cei doi angajați ai companiei metalurgice erau „striviți” de o macara și prezentau leziuni „incompatibile cu viața”.

“Am fost informați de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Reșița cu privire la producerea unui accident de muncă la fostul combinat siderurgic din Reșița, care a fost soldat cu decesul a două persoane de sex masculin.


În momentul de față, noi nu cunoaștem care ar fi cauzele producerii accidentului, cert este că am trimis la fața locului doi inspectori de muncă pentru a clarifica situația. Unul dintre muncitori are 43 de ani, iar celălalt 51 de ani și se pare că accidentul s-a produs între calea de rulare și podul rulant. Se iau declarații. Cert este că în urma accidentului s-au produs leziuni incompatibile cu viața, se pare că au fost striviți”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Mihaela Aga, de la ITM Caraș-Severin.

Ancheta ITM Caraș-Severin este în plină desfășurare, iar primele rezultate vor fi făcute publice vineri dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.