Specialiștii în IT, INVITAȚI la cursuri organizate în Timișoara, de o companie...

Specialiștii în IT, INVITAȚI la cursuri organizate în Timișoara, de o companie americană. Ce evenimente vor avea loc

0
DISTRIBUIȚI

Compania americană 3Pillar Global, care pe teritoriul României este reprezentată de birourile din Timișoara și Cluj-Napoca, organizează cursuri avansate în user experience și crearea de produse software.


Evenimentul va avea loc mâine, 18 mai, în mansarda Facultății de Arte din cadrul UVT, și este destinat celor cu experiență în IT, design și UX atât din Timișoara, cât și din regiune.

Sanjay Nayar, vicepreședintele de Management al Produsului la compania de software Decision Lens, specializată în identificarea, prioritizarea, analiza și măsurarea randamentului investițiilor proiectelor și resurselor, va fi invitatul special al cursului. Cursul în sine reprezintă o oportunitate unică pentru participanți de a învăța în mod aplicat modul în care se ajunge de la o idee la un produs sotfware, cum să găsești cele mai bune soluții pentru provocări de ordin tehnic sau modul în care trebuie luată reacția de la utilizatori.

Vor urma o serie de discuții între Sanjay Nayar, Mircea Gui, UX Designer la 3Pillar Global Romania și Daniel Markovits, Associate Product Manager în cadrul companiei, iar mai apoi va fu un workshop aplicat de design care va implica creativitate spontană.

3Pillar Global România este parte a organizației globale cu operațiuni pe trei continente, care are 600 de angajați. Cifra de afaceri a companiei e de peste 30 de milioane de dolari pe anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.