Staţii speciale pentru autocarele care vin cu turişti la Timișoara. Vezi în...

Staţii speciale pentru autocarele care vin cu turişti la Timișoara. Vezi în ce locuri nu mai au voie să oprească ceilalți participanți la trafic

0
DISTRIBUIȚI

Administraţia Timişoarei a rezolvat una din marile probleme cu care se confruntau operatorii de transport care operează pe raza municipiului.


După ce mai mulţi transportatori s-au plâns că autocarele cu turişti nu pot opri în centrul oraşului pentru debarcarea pasagerilor, municipalitatea a decis să permită oprirea acestor autocare în trei locaţii: lângă Parcul Central, pe Bd. I.C. Brătianu și la Punctele Cardinale.

Poliţia Locală Timişoara a emis o avertizare către şoferi, pentru a-i informa că nu au voie să staţioneze în noile staţii destinate opririi autocarelor. „Locațiile respective sunt prevăzute cu indicatoare și marcaje, astfel încât ceilalți participanți la trafic să cunoască destinația acestora. Din acest motiv, Poliția Locală Timișoara face apel la conducătorii auto să înțeleagă și să nu oprească sau să staționeze în zonele prevăzute cu astfel de indicatoare, deoarece în caz contrar riscă sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, între 290 lei și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare. În același context, polițiștii locali atenționează că sunt în atenție în continuare și locurile special destinate parcării persoanelor cu dizabilități, marcate și semnalizate corespunzător, fiind aplicate, numai de la începutul acestei luni, pe această linie, un număr de 213 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat semnificația indicatoarelor amplasate în locațiile destinate persoanelor cu handicap”, a transmis Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.