Suporteri ai echipei CSM Reșița, atacați în trafic. Conform bănățenilor, autorii ar...

Suporteri ai echipei CSM Reșița, atacați în trafic. Conform bănățenilor, autorii ar fi fani arădeni și hunedoreni. Care sunt daunele

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Guardia Rosso-Nera 1996

Deplasarea de la Alba Iulia a fanilor divizionarei C din Reșița s-a transformat într-un coșmar. Cinci suporteri ai lui CSM Școlar au fost blocați în trafic la întoarcerea acasă, în județul Caraș-Severin, de către mai multe autoturisme. Conform relatărilor acestora, atacatorii erau susținători ai formațiilor UTA și Corvinul Hunedoara, care au lovit mașina și i-au amenințat cu moartea. Apoi, rivalii au sustras din mașina victimelor bannerul galeriei, dar și o borsetă cu acte și cheile altui autoturism.

Cinci fani reșițeni au ales să revină la Alba Iulia și să-și susțină echipa după ce meciul dintre Unirea și CSM Reșița s-a amânat a doua zi, pentru sâmbătă, în urma condițiilor meteo nefavorabile.


Bucuria victoriei, 2-0, a fost umbrită în drum spre casă. Loganul în care se aflau fanii cărășeni a fost șicanat și blocat de alte mașini, fiind nevoit să oprească forțat. Marcel Gușcă, liderul Guardiei Rosso-Nera, a povestit cu lux de amănunte întâmplarea. Într-un comunicat postat pe pagina fanilor reșițeni se arată că mașinile aveau numere de Hunedoara, Arad, iar alte două autoturisme erau înregistate în Anglia.

”Ne apropiam de Oțelu Roșu când o mașină era oprită pe sensul nostru de mers. Am semnalizat intenția de a depăși, numai că în acel moment a venit tare din spate un BMW. A oprit brusc paralel cu mașina care era oprită în fața noastră. Atunci au coborât mai mulți huligani cu cagule și au venit spre mașina noastră. Mi-am dat seama că suntem atacați, am demarat și am reușit să mă strecor printre cele două mașini. Ne-au urmărit în continuare și la Cireșa au reușit să ne blocheze din nou. BMW-ul m-a depășit și a frânat brusc în fața mea. Am intrat în el, ne-am lovit. Veneau mașini din față, riscam să intrăm în ele, nu am avut cum scăpa. Era să ne și răsturnăm într-o curbă. Atunci am văzut că, de fapt, nu erau doar două mașini care ne urmăreau, ci vreo cinci. Au coborât vreo 20 de persoane. Am blocat ușile, dar mi-au distrus mașina lovind cu picioarele în ea. Au reușit să deschidă portbagajul, ne-au furat un banner și o borsetă în care se aflau actele și cheile unui autoturism. Dacă nu reușeau să ia steagul probabil că ne-ar fi spart geamurile și ne-ar fi linșat. Ne-au amenințat că ne omoară!”, a declarat Marcel Gușcă pentru expressdebanat.ro. Suporterii reșițeni au făcut, conform aceleiași surse, o plângere la poliție în Oțelu Roșu.

Mai mult ca sigur suporterii adverși au urmărit capturarea steagului de gard al reșițenilor. Situație care, conform ”codului ultrașilor”, duce automat la desființarea grupului care își pierde însemnele. Totuși, ”acțiunea” nu s-a derulat pe stadion ori în preajma unei arene sportive, semănând din descrierea celor atacați mai degrabă cu un act mafiot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.