Incidente violente între suporterii ASU Poli și UTA UPDATE 4 Duel permanent...

Incidente violente între suporterii ASU Poli și UTA UPDATE 4 Duel permanent și provocări prin mesaje de-a lungul meciului între galeriile rivale FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Cea mai mare parte a fanilor arădeni au venit la Timișoara cu trenul, ajungând în orașul de pe Bega în jurul orei 16.00.

Aproape 800 de susținători ai „Bătrânei Doamne” au pornit în marș, sub supravegherea forțelor de ordine, către stadionul „Dan Păltinișanu”, unde meciul ASU Poli – UTA va începe la ora 19.00. Un mic incident a avut loc chiar la plecarea de la Gara de Nord, între câțiva suporteri arădeni și jandarmi, însă lucrurile s-au liniștit rapid și situația s-a încheiat fără urmări. Fanii UTA și-au continuat drumul spre stadion cântând pentru echipa favorită, dar scandând și ocazionalele trivialități la adresa gazdelor de azi.

Numărul suporterilor arădeni care vor lua loc în tribună la ora meciului va fi în jur de 1.000, celor care au sosit cu trenul urmând să li se alăture și alți fani care au călătorit pe cont propriu.

UPDATE 1 Aproximativ 300 de suporteri alb-violeți au așteptat coloana arădenilor la intersecția dintre bulevardul Liviu Rebreanu și Calea Martirilor. Imediat, jandarmii pregătiți de intervenție au izolat grupul timișorenilor, în timp ce coloana arădenilor a fost oprită. Când jandarmii le-au cerut să meargă spre stadion, unii dintre suporterii timișoreni s-au opus. După câteva îmbrânceli, timișorenii au fost duși spre stadion, coloana celor de la UTA plecând spre ”Dan Păltinișanu” după câteve zeci de minute de așteptare. Traficul a fost îngreunat pentru scurt timp.

UPDATE 2 Incidente violente între fanii celor două echipe și jandarmi în apropierea stadionului. Un grup mic de suporteri arădeni s-a îndreptat spre fanii ASU aflați în apropierea clădirii Mc Donalds. Jandarmii au intervenit și pentru a-i împrăștia au folosit gaze lacrimogene după o scurtă busculadă. Un suporter ASU a fost ridicat de jandarmi.

UPDATE 3 Un nou incident violent a avut loc în parcarea magazinului Billa între suporterii timişoreni şi cei arădeni.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie ale Poliţiei, Jandarmeriei, dar şi o ambulanţă.


Mai mulţi suporteri ai lui ASU Poli şi UTA Arad, peste 15 persoane, au fost ridicaţi şi duşi pentru verificări de către jandarmi şi poliţişti la Secţia 2 Poliţie. Forţele de ordine sunt în alertă în zona stadionului înaintea meciului.

UPDATE 4 Suporterii celor două echipe și-au transmis mesaje de ”reîntâlnire” în timpul partidei. ””Băieții” sunt cei care conduc la dans” a fost un mesaj afișat pe final de galeria viola. Oaspeții au replicat cu ”Vă lăudați cu o captură de la niște copii speriați / Fetelor, cu băieții adevărați când vă măsurați”. Galeria arădeană a fost indicată cu un laser de adversari iar deasupra arenei a survolat un elicopter MAI.

Foto Gabriel Brezeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.