Timișorencele, din nou „Cochete pe Biciclete”. Când are loc pedalarea și ce...

Timișorencele, din nou „Cochete pe Biciclete”. Când are loc pedalarea și ce surprize li s-au pregătit participantelor

0
DISTRIBUIȚI

cochete pe biciclete

Feminitatea, frumusețea și eleganța sunt sărbătorite din nou la Timișoara într-un mod mai special. Duminică, 21 mai, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, are loc “Cochete pe Biciclete”, pedalare la care sunt așteptate să participe sute de persoane.

Echipa “Verde pentru Biciclete” anunță că întâlnirea iubitoarelor mersului pe două roți va avea loc la ora 10.00, pe platforma Timco. Desigur, timișorencele pot fi însoțite de admiratori.


Până la ora 11.00, se vor oferi numere și baloane colorate Verde pentru Biciclete, premii surpriză de la parteneri, se va face o scurtă încălzire. Apoi, se va porni pe următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – Str. Gh. Lazăr – Piața 700 – Str. Paris – Bd. Republicii – Bd. Regele Ferdinand I – Bd. 16 Decembrie 1989 – Bd. Ctin. Brâncoveanu – Str. Glad – Str. Cozia – Str. Surorile Martir Caceu – Aleea FC Ripensia – Piața Leonardo da Vinci (peste pasajul Michelangelo) – Bd. V.Pârvan.

“Acest eveniment se dorește a fi o celebrare a feminității, a frumuseții, a eleganței, a unui stil de viață sănătos și activ. Din acest motiv, vom poposi la Vineri 15, unde va avea loc prima defilare de modă organizată vreodată în cadrul unui eveniment Verde pentru Biciclete. Pentru că se dorește a fi un eveniment plin de stil, la Cochete pe Biciclete vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara. Ținutele prezentate se pretează pentru mersul pe bicicletă și vor fi incluse ulterior în a patra ediție a ghidului vestimentar pentru bicicliste, distribuit online gratuit”, spune Romina Faur, coordonator “ Verde pentru Biciclete”.

Pentru biciclistele cochete, au fost pregătite și o mulțime de premii, printre care nopți de cazare la Arsenal Park sau vouchere la AquaPark sau AventuraPark, ședințe de machiaj și coafat gratuite, butași de lavandă, produse cosmetice sau abonamente la SmartFit Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.