TRAGEDIE în cea mai vestică localitate a țării: o femeie a fost...

TRAGEDIE în cea mai vestică localitate a țării: o femeie a fost găsită carbonizată în propria curte

0
DISTRIBUIȚI

Trebuia să fie o seară ca oricare alta pentru o femeie din localitatea timișeană Beba Veche. În vârstă de 80 de ani, vârstnica a fost găsită carbonizată de către ginerele său, aparent în urma arderi controlate a vegetației din grădină.

Au fost disponibilizate unități ale poliției, dar și din partea Subunității de Pompieri Sânnicolau Mare, de unde s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SAJ.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE În ultimele clipe ale vieții sale, femeia în vârstă de 82 de ani din Beba Veche a fost văzută în timp ce făcea curățenie în jurul casei sale.


La un moment dat fumul s-a văzut înălțându-se, iar atunci când a fost găsită de ginerele său era lipsită de semne vitale. Pe trupul acesteia nu sunt urme de violență, astfel că nu există suspiciuni. Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30, aseară. Victima a fost găsită lângă o grămadă de știuleți. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.