Un integrator IT&C din Timişoara, cel mai mare din România, cu excepția...

Un integrator IT&C din Timişoara, cel mai mare din România, cu excepția capitalei. Vezi ce cifre de afaceri înregistrează anual

0
DISTRIBUIȚI

La Timişoara se găseşte cel mai mare integrator IT&C din afara Bucureştiului. Este vorba de ETA2U, care raportează anual afaceri de zeci de milioane de euro. Conform celor de la zf.ro, anul trecut compania a înregistrat afaceri de 165 de milioane de lei, echivalentul a 36,7 milioane de euro, cu 7,6% mai mari decât cele de anul trecut, datele provenind de la Ministerul de Finanţe.

În urmă cu doi ani afacerea ETA2U a înregistrat cel mai mare avans dintr-o perioadă de şase ani.


Afacerile au crescut cu 36% comparativ cu anul precedent, până la 153 de milioane de lei, în special graţie cererilor mari din mediul privat, a firmelor locale şi a multinaţionalelor, care au crescut investiţiile în tehnologie. Anul 2016 a fost mai puţin prolific, profitul ajungând la 4,3 milioane de lei de la 4,7 milioane de lei, însă în 2015 a crescut vertiginos, cu 80%, potrivit datelor prezentate de sursa citată.

În mare, numărul angajaţilor a rămas acelaşi. Anul trecut firma a avut 235 de persoane angajate, comparativ cu 2015, când a avut 240. Compania aniversează în acest an 25 de ani de activitate, fiind înfiinţată în 1992, şi este deţinută de antreprenorul timişorean Romulus Lucaciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.