Un nou „lot” de migranți care încercau să intre ilegal în România,...

Un nou „lot” de migranți care încercau să intre ilegal în România, prinși la frontieră. Vezi de unde veneau

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, jud. Caraş-Severin, au depistat la frontiera cu Serbia 12 cetăţeni din Irak, care intenţionau să intre ilegal în România azi-noapte, în jurul orei 1.00.

Oamenii legii au depistat în apropierea localităţii de frontieră Lățunaș trei bărbaţi, cinci femei şi patru copii care nu îşi justificau prezenţa în zonă, aceştia fiind preluaţi şi transportaţi la sediul instituţiei, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, iar copiii între 1 şi 17 ani.


Persoanele în cauză au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia cu intenția de a ajunge în țări din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.