Un pușcăriaș evadat din Spania a fost prins la Timișoara. Vezi cum...

Un pușcăriaș evadat din Spania a fost prins la Timișoara. Vezi cum a scăpat de după gratii

0
DISTRIBUIȚI

Evadat periculos, căutat în toată lumea, a fost prins de poliţiştii timişeni. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a scăpat dintr-o închisoare din Spania unde fusese condamnat pentru infracţiuni contra persoanei. Autorităţile spaniole au emis pe numele lui un mandat de arestare european.

Potrivit poliţiştilor, în cursul lunii ianuarie, bărbatul, fiind încarcerat într-un penitenciar situat pe teritoriul Spaniei, unde executa o pedeapsă privativă de liberate de 15 ani pentru infracțiuni contra persoanei, ar fi beneficiat de o permisie de 4 zile, iar la expirarea termenului nu ar fi revenit în unitatea de detenție.

Poliţiştii au reuşit să îl prindă în Timişoara, iar cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, urmând a fi prezentat Curții de Apel Timișoara, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile spaniole.


Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

UPDATE Bărbatul este un cetățean român de origine din Lugoj, care a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a bătut și sechestrat membri ai familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.