Vezi ce birouri au IT-iștii de la compania Ness Digital Engineering, în...

Vezi ce birouri au IT-iștii de la compania Ness Digital Engineering, în clădirea UBC 2 din ansamblul Openville Timișoara GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Ness Digital Engineering, furnizor de soluții de transformare digitală şi servicii personalizate de inginerie software, a aniversat în luna martie un an de prezenţă la Timişoara. Cu această ocazie, compania s-a mutat în noul şi mult mai spaţiosul său Centru de Inovaţie Tehnologică din Timişoara, situat la etajul cinci al clădirii United Business Center 2 (UBC 2). Aceasta este prima dintre cele şapte imobile office clasa A incluse în ansamblul mutifuncțional Openville, pe care compania IULIUS îl dezvoltă în proximitatea Iulius Mall.

Centrul din Timișoara al Ness Digital Engineering, locaţie soră a celui de la Iaşi, îi permite companiei să acceseze resursele bogate de talente în inginerie din domeniul automotivelor, big data, cloud şi platforme software, din România. „În cursul anului trecut, echipa noastră din Timişoara a furnizat cu succes tehnologii inovatoare pentru clienții săi din industria automotivelor, industria de media și divertisment, respectiv industria de marketing/publicitate online şi suntem încântați de faptul că aceasta se mută în noul sediu ultramodern”, a declarat Paul Lombardo, CEO al Ness Digital Engineering la inaugurarea oficială, organizată în luna martie. „Avem resursele necesare pentru a accelera soluţiile de transformare digitală oferite clienţilor noştri şi sperăm să continuăm să ne dezvoltăm cu succes cât mai mulți ani de acum înainte”, a completat CEO-ul Ness Digital Engineering.

În centrul din Timişoara lucrează acum 60 de angajaţi, iar în următorii ani se previzionează o creștere de până la câteva sute de persoane. Acesta se axează pe furnizarea de soluţii ultramoderne clienţilor din Statele Unite şi celor din Europa.

Plantele, piesele centrale în designul interior al noului spaţiu

Oferirea unui mediu de lucru adaptat nevoilor angajaţilor, atât din punctul de vedere al desfăşurării activităţii propriu-zise, precum şi din cel al relaxării, intimităţii şi securităţii fiecărei echipe. Acesta este punctul de la care a pornit Ness Digital Engineering în amenajarea Centrului de Inovaţie Tehnologică din clădirea UBC 2, un loc care abundă în lumină naturală.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, estetic şi funcţional, abordarea a pus în prim-plan nevoia personalului de a beneficia de spaţii ample. Zona de primire şi recepţia au fost amenajate astfel încât primul contact vizual să fie pe un ax de lumină. Un element aparte al noului sediu îl reprezintă pereţii drapaţi cu licheni, adevărate tablouri verzi care oferă un impact special.

Totodată, amenajarea a pus accent pe introducerea plantelor în spaţiul de lucru şi în zonele comune, precum şi pe crearea unor areale destinate relaxării, dar şi a discuţiilor private. Plantele creează o atmosferă plăcută, dar au şi rol funcţional, separând zonele de „informal meeting”, oferind intimitatea necesară.

Cromatica folosită este simplă, cu tonalităţi de gri cald, iar combinaţiile de roşu şi negru asigură un contrast plăcut.

Centrul de Inovaţie Tehnologică Ness din Timişoara dispune de şase săli de şedinţe, echipate cu cele mai moderne echipamente de comunicaţie.

Beneficii pentru angajați

Pentru pauzele de masă, membrii echipei Ness pot alege să folosească bucătăria complet echipată sau zona de food court şi restaurantele din Iulius Mall.


Aici, beneficiază de preţuri speciale, în baza programului Card Partener, special creat pentru personalul chiriaşilor din clădirile de birouri. Folosind cardul, aceştia au promoţii de până la 25% la aproximativ 100 de operatori, printre care restaurante, cafenele, locaţii din food court, magazine şi operatori de servicii, precum curăţătorie, spălătorie auto, coafor sau agenţii de turism.

Ness ocupă o suprafață de 2.800 mp în UBC 2, cea mai modernă clădire de birouri din Timişoara. Compania a ales noua locație în virtutea parteneriatului început în urmă cu mai mulți ani, la Iași, cu grupul IULIUS.

Beneficiile şi serviciile pe care angajaţii le au în proiectul mixt Openville și în Iulius Mall Timişoara au reprezentat alte argumente în favoarea alegerii UBC 2. „Noul nostru sediu Ness este modern, dispune de o amplasare centrală și de acces facil la magazine, opțiuni de divertisment și restaurante. Activitatea creativă pe care o desfășoară echipele noastre în sediul Ness se integrează perfect în mediul de lucru ultramodern oferit de Openville”, a declarat Mircea Velicescu, Associate Vice President Delivery, Ness Timişoara Technology Innovation Center.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.