Vicepreşedintele CJ Timiş, Traian Stancu, anunţă redresarea Aeroportului Cioca, aflat în colaps...

Vicepreşedintele CJ Timiş, Traian Stancu, anunţă redresarea Aeroportului Cioca, aflat în colaps financiar. Ce investiţii se vor face

0
DISTRIBUIȚI

Speranţe pentru Aerodromul Cioca, aflat deocamdată în colaps financiar. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Traian Stancu, a anunţat astăzi că se fac primii paşi înspre redresarea Aeroportului.

„Vrem să urcăm pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Electronice) licitația pentru certificarea și autorizarea pistei Aeroportului Cioca.


Sunt diferite companii care doresc să opereze de acolo. Pista, de fapt, este un câmp de iarbă. Noi vrem să autorizăm această pistă așa cum este ea acum, o pistă înierbată. Sunt interesate firme care fac școală monomotor să zboare de pe aeroport, sunt interesate și firme care fac air taxi sau alte activități. După această certificare vom concesiona sau vom construi noi hangare mici pentru avioane ultraușoare sau de mici dimensiuni și avem în plan să concesionăm un teren pentru a face o stație de benzină, care să aibă și pompe pentru combustibil de avion”, a declarat vicepreședintele CJ Timiș.

Certificarea pistei aeroportului de pe Calea Torontalului ar urma să coste 15.000 de euro, bani care vor proveni de la bugetul judeţului. Conducerea aeroportului a cerut dizolvarea soeictăţii pe mortiv de probleme financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.