Viceprimarul care ține audiențe PE STRADĂ: „Este un pas în construirea încrederii...

Viceprimarul care ține audiențe PE STRADĂ: „Este un pas în construirea încrederii oamenilor în instituţiile publice”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1730377990">
Audiențe în aer liber, la Deva.

Inițiativă inedită a unui viceprimar din vestul țării: Cosmin Răzvan Mareș, viceprimar în Deva, a luat decizia de a susține, din această primăvară, audiențe în plină stradă.

Astfel, în fiecare joi, edilul își amplasează biroul improvizat pe diferite străzi din oraș, după orele de program, fiind însoțit de şefi ai serviciilor şi direcţiilor de specialitate ale Primăriei şi de consilieri locali.

Următoarea audiență în aer liber este programată să aibă loc în data de 25 mai, la ora 16.30, în zona Pieței Arras, la intersecția B-dului Decebal cu str. Duiliu Zamfirescu.

„Nu venim la o simplă întâlnire. Venim cu masă, cu scaune şi cu registrul de audienţe. Aşteptăm întrebările devenilor şi oferim răspunsuri la problemele pe care cetăţenii le consideră importante. Autorităţile au obligaţia morală de a discuta direct cu oamenii şi de a le oferi informaţiile de care aceştia au nevoie”, a explicat viceprimarul Cosmin Răzvan Mareş, care speră ca această iniţiativă să le dea devenilor mai mult curaj de a se adresa administraţiei.

Potrivit reprezentanților Primăriei Deva, iniţiativa are ca scop „deschiderea reală şi totală a administraţiei faţă de cetăţeni şi se doreşte a fi încă un pas în construirea încrederii oamenilor în instituţiile publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.