Ziua Majoraţilor la Timişoara: evenimente cu BRomania și Mircea Bravo, cu 50.000...

Ziua Majoraţilor la Timişoara: evenimente cu BRomania și Mircea Bravo, cu 50.000 de lei de la bugetul local. Vezi programul

0
DISTRIBUIȚI

Pas normal din partea Direcţiei de Comunicare a Primăriei Timişoara, care a emis un comunicat de presă pentru promovarea Zilei Majoraţilor, eveniment finanţat de la bugetul local cu 50.000 de lei, prin Agenda Culturală. Totul după ce programul Ziua Tinerilor a fost anunţat cu o zi înainte de eveniment, în condiţiile în care evenimentul a fost finanţat cu suma de 50.000 de lei de la bugetul local.

„Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, organizează Ziua Majoraților Timișoarei, în data de 13 mai 2017, de la ora 18.00, la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” din Timişoara. Invitați speciali la acest eveniment vor fi BRomania și Mircea Bravo, intrarea fiind liberă, în limita locurilor disponibile.


Ziua Majoraților Timișoarei este o zi dedicată tinerilor care au împlinit sau vor împlini 18 ani anul acesta, și are ca scop promovarea acestui segment aparte, tinerii din Timișoara. Matei Dima, cunoscut pe internet ca BRomania este actor și regizor. Un constănțean care a studiat în SUA și a început cu Vine-uri, s-a mutat pe Facebook, pe Instagram, iar acum face sketch-uri comice pe YouTube. BRomania este unul dintre cei mai cunoscuți comedianţi ai României. În plus, este susținut de vedetele din România, care i-au fost personaje în video-urile postate online. Mircea Bravo este un comediant și entertainer român din Cluj-Napoca, fiind cel care a câștigat mii de fani după ce a început să facă farse, iar apoi să le încarce pe internet. Tânărul clujean a devenit foarte popular, farsele acestuia atingând sute de mii de vizualizări. În cadrul evenimentului, tinerii care au împlinit sau vor împlini 18 ani anul acesta, vor avea ocazia să participle la tombole și concursuri, unde pot câștiga premii precum: vouchere la școala de șoferi, căști de telefon și multe alte surprize”, a informat primăria. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Amintim că Ziua Tinerilor, Ziua Majoraţilor, Ziua Studenţilor şi Ziua Pensionarilor au fost organizate pentru prima dată în vara anului 2016, de primarul Nicolae Robu, în timpul campaniei electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.