Ziua Porţilor deschise la Poliţia Locală Timişoara. Vezi programul pregătit de ziua...

Ziua Porţilor deschise la Poliţia Locală Timişoara. Vezi programul pregătit de ziua instituţiei

1
DISTRIBUIȚI

Poliţia Locală din Timişoara se pregăteşte de sărbătoare. Peste doar patru zile oamenii legii vor serba Ziua Poliţiei Locale. Din programul organizat de direcţia din subordinea Consiliului Local Timişoara nu vor lipsi expoziţii de tehnică, expoziţii ale trofeelor câştigate la diverse competiţii, dar şi posibilitatea de a vizita sediul instituţiei.

„Direcția Poliția Locală Timișoara va marca și în acest an Ziua Poliției Locale, sărbătorită în fiecare an de Sfinții Constantin și Elena.


Cu această ocazie, vineri, 19 mai 2017, între orele 10.00-13.00, la sediul de pe str. Avram Imbroane nr. 54, va fi organizată manifestarea Ziua Porților Deschise, ajunsă deja la ediția a cincea. Timișorenii sunt invitați să viziteze sediul instituției, birourile, sala de festivități, sala de sport unde polițiștii locali se antrenează, să afle care sunt atribuțiile polițiștilor locali, să afle mai multe despre rezultatele foarte bune la competițiile sportive, să vadă dotarea, motoscutere, bicicletele, autovehiculele cu care polițiștii locali patrulează. În fiecare an manifestarea s-a bucurat de un real succes, sute de persoane, printre care elevi în număr mare, reprezentanți ai consiliilor consultative de cartier și simpli cetățeni ai orașului, ne-au trecut pragul, aflând lucruri noi despre instituția noastră. Vă așteptăm și în acest an cu drag!”, a transmis Poliţia Locală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.