Zoli Toth după spectacolul Patimile Estului: „Am avut mari emoţii, ca de...

Zoli Toth după spectacolul Patimile Estului: „Am avut mari emoţii, ca de fiecare dată când cânt în faţa publicului de acasă“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-938611469">
Zoli Toth a susţinut un spectacol alături de invitaţii săi în cadrul festivalului Timişoara Muzicală

Binecunoscutul muzician Zoli Toth a revenit în Timişoara cu spectacolul „Patimile Estului“, eveniment desfăşurat marţi seara în sala Filarmonicii Banatul, inclus în Festivalul Internaţional “Timişoara Muzicală”. Arsenalul de sunete neconvenţionale ale formaţiei Zoli TOTH Project, sunetul divin al dudukului, vrăjit de Cosmin Rafael Balean şi invitaţii lor de seamă, au reuşit să creeze o atmosferă interesantă la faţa locului. Printre invitaţii speciali ai acestul concert s-au numărat dirijorul Radu Popa şi celebrul acordeonist Deian Galetin.

„Concertul  fost o super reuşită. Am avut mari emoţii ca de fiecare dată când cânt în faţa publicului de acasă. Faptul că la ultimele două piese lumea s-a ridicat în picioare şi a aplaudat continuu mă face să cred că a fost un spectacol pe gustul publicului.
Mă bucur enorm pentru prezenţa în Festivalul Timişoara Muzicală şi pentru invitaţia din partea publicului de a cânta la Zilele Oraşului Timişoara. Asta mă face să cred că cei de aici sunt mândri că sunt timişoarean la fel ca şi mine. Din punct de vedere muzical voi continua să combin sunetele industriale cu timbrul orchestrei simfonice. Experienţa SISTEM mă ajută mult în tot ceea ce înseamnă partea de show. Sper ca în viitor să pot replica acest concert într-o piaţă mare din Timişoara având cât mai mulţi  invitaţi timişoreni. Felicit Filarmonica Banatul pentru deschiderea pe care o are faţă de proiecte neconvenţionale care vin din zona muzicii electronice, pop sau rock.  Bravo Timişoara!“, ne-a declarat Zoli Toth.

Zoli Toth, artistul născut în Timişoara,este unul dintre cei mai respectaţi artişti din România, fiind recunoscut pentru show-rile spectaculoase pe care le crează. Experienţa lui în formaţia Sistem (alături de care a lansat patru albume, iar 11 single-uri au devenit numărul unu în topurile din România), spectacolele neconvenţionale de muzică clasică şi atractia lui către muzica electronică au dus la dezvoltarea lui artistică într-o zonă a “electro – simfonicului”. El crează astăzi cele mai complexe spectacole, combinând timbre sonore din diferite plaje instrumentale, aranjamente orchestrale atipice şi melodii care pot deveni coloană de muzică de film sau imnuri pentru competiţii sportive de anvergură europeană.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.