Zoli Toth revine în Timişoara în calitate de interpret şi compozitor, cu...

Zoli Toth revine în Timişoara în calitate de interpret şi compozitor, cu spectacolul „Patimile Estului”

0
DISTRIBUIȚI
Binecunoscutul muzician Zoli Toth revine în Timişoara, cu un spectacol de neratat

Binecunoscutul muzician Zoli Toth revine în Timişoara, cu un spectacol de neratat pentru melomani, Patimile Estului, un eveniment care va avea loc marţi, 16 mai, de la ora 19, la Sala Capitol. Arsenalul de sunete neconvenţionale ale formaţiei Zoli TOTH Project, sunetul divin al dudukului, vrăjit de Cosmin Rafael Balean şi invitaţii lor de seamă, fac ca acest concert să fie unul inedit.

“Am hotărât să-i spunem Patimile Estului datorită  paletei deosebite de culoare pe care o vom afişa pe scena Filarmonicii Banatul.


Temele muzicale din Orientul Mijlociu, suferinţa provocată de migraţia războaielor din zonă, poveştile de dragoste din Balcani şi ritmul foarte punctat întâlnit pe teritoriul României fac din acest concert unul itinerant. Muzica Estului te hipnotizează, te vrăjeşte, pune stăpânire pe gândurile tale şi îţi umple sufletul de energie şi bucurie”, ne-a declarat Zoli Toth.

Printre invitaţii speciali ai acestul concert se numără dirijorul Radu Popa şi celebrul acordeonist Deian Galetin. În acest spectacol sunt antrenaţi peste 30 de artişti.

Zoli Toth, artistul născut în Timişoara,este unul dintre cei mai respectaţi artişti din România, fiind recunoscut pentru show-rile spectaculoase pe care le crează. Experienţa lui în formaţia Sistem (alături de care a lansat patru albume, iar 11 single-uri au devenit numărul unu în topurile din România), spectacolele neconvenţionale de muzică clasică şi atractia lui către muzica electronică au dus la dezvoltarea lui artistică într-o zonă a “electro – simfonicului”. El crează astăzi cele mai complexe spectacole, combinând timbre sonore din diferite plaje instrumentale, aranjamente orchestrale atipice şi melodii care pot deveni coloană de muzică de film sau imnuri pentru competiţii sportive de anvergură europeană. Biletele pentru acest spectacol costă 20 lei (10 lei pentru pensionari, elevi şi studenţi) sau 30 lei la lojele centrale şi se găsesc la Sala Capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.