Zonă pietonală din Piaţa 700 şi până la Bastion, până în 2019....

Zonă pietonală din Piaţa 700 şi până la Bastion, până în 2019. Cum sună planul anunţat de primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

Zonă pietonală de la Piaţa 700 şi până la Bastion, până în 2019! Aşa sună cea mai recentă promisiune a primarului Timişoarei, Nicolae Robu, legată de zona centrală.


Totul după ce o porţiune din strada Gheorghe Lazăr, mai exact de la Liceul Lenau şi până la intersecţia cu Piaţa Unirii a devenit deja pietonală.

„Estimez că în 2018 vom avea parcarea supraterană de peste 1.000 de locuri în zona Oituz, pentru că altă locaţie nu există, şi de îndată ce o vom avea o să transformăm zona în zonă pietonală, mai întâi probabil cu intervenţii de reparaţie tehnologică cu ocazia căreia o să ducem la acelaşi nivel totul din zid în zid, dar în orice caz doar cu titlu provizoriu, pentru că ceea ce ne dorim este să accedem la fonduri ca şi restul străzilor din acest areal să fie cu pavaj cu piatră naturală. Numai că după ce vom avea parcarea făcută, între a lăsa în continuare maşini pe străzi şi a le transforma în străzi pietonale cu piatră înspre ziduri şi asfalt în rest optez pentru varianta a doua. Să facem străzile pietonale „, a declarat primarul Nicolae Robu, astăzi.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.