Accident MORTAL pe trecerea de pietoni, șoferul vinovat a fugit de la...

Accident MORTAL pe trecerea de pietoni, șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

0
DISTRIBUIȚI

O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Tragicul incident a avut loc aseară, în jurul orei 21.00, pe bulevardul Nicolae Titulescu din Arad, iar șoferul vinovat, aflat la volanul unui Seat înmatriculat în Bulgaria, a fugit de la locul accidentului, abandonând mașina pe o străduță din apropiere.

Victima, o femeie în vârstă de 76 de ani, a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai avut ce să facă.

Inspectorul de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad a declarat pentru aradon.ro că „din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că un conducător auto necunoscut, ajungând la o trecere pentru pietoni de pe bulevardul Nicolae Titulescu, marcată și semnalizată corespunzător, a surprins și accidentat grav o persoană de 76 de ani aflată în traversare.


În urma verificărilor, la scurt timp, a fost găsită mașina respectivă, în fața unui bloc de pe strada Nicolae Brânzeu. Se fac în continuare cercetări pentru a se afla identitatea conducătorului auto și tragerea acestuia la răspundere”.

Conform specialarad.ro, puțin după miezul nopții șoferul s-a prezentat singur la poliție. „Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea conducătorului auto pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi adus în fața magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.