Accident rutier produs de un şofer BĂUT care conducea o maşină cu...

Accident rutier produs de un şofer BĂUT care conducea o maşină cu numere de înmatriculare false

0
DISTRIBUIȚI

Un şofer cărăşean se poate înscrie pe lista persoanelor cu multiple infracţiuni, făcute în aceeaşi zi. Ieri, în data de 20 iunie, bărbatul în vârstă de 40 de ani a produs un accident pe raza localităţii Anina, soldat cu pagube materiale considerabile, potrivit infocs.ro

Imediat după incident la faţa locului, pe strada M.


Kolgălniceanu, poliţiştii oraşului Anina au intervenit pentru a constata cele întâmplate. Cel care a cauzat incidentul a scăpat controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar, ambele maşini fiind avariate. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest iar şoferului care a produs incidentul rutier i-a reieşit un rezultat pozitiv, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai mult, în urma verificărilor amănunţite s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat, plăcuţele provizorii fiind expirate şi aparţinând altui autovehicul. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui autovehicul de către o persoană sub influența alcoolului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.