ACS Poli a anunțat prețul biletelor pentru duelul cu UTA. Barajul ar...

ACS Poli a anunțat prețul biletelor pentru duelul cu UTA. Barajul ar putea avea doar un singur meci televizat. Ce nemulțumire au arădenii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Clubul timișorean a anunțat astăzi prețul tichetelor de intrare la meciul ACS Poli Timișoara UTA Bătrâna Doamnă, turul barajului de menținere/promovare în Liga I. 15 lei va costa un bilet la tribuna I sau II, cât și pentru un loc în peluza oaspeților. Peluza sud a arenei ”Dan Păltinișanu” va fi închisă din motive de siguranță.

Alte opțiuni pentru fani la derby-ul vestic va fi la tribuna 0, unde un tichet costă 25 de lei, în timp ce la loje ”se stă” cu 50 de lei. Singura diferență față de jocurile trecute de campionat e că la peluze se intra cu 10 lei. Fanii cu abonament vor beneficia de intrare liberă și pentru acest meci important.


Biletele vor fi puse în vânzare de sâmbătă, la casele din zona tribunei oficiale, între orele 10 și 15. În timp ce luni programul va începe de la ora 12. La fel ca la jocul cu ASU Poli, conducerea clubului ”textilist” va pune la dispoziție bilete de vânzare în Arad pentru proprii suporteri. Spre deosebire de meciul de la Timișoara din luna mai, fanii alb-roșiilor nu se vor mai deplasa organizat pe Bega cu trenul, ci cu autocare.

UTA BD, furioasă pe deținătorul drepturilor TV

Primul joc pentru stabilirea celei de-a 14-a participantă în ediția 2017-18 a Ligii I e bătut în cuie pentru a fi televizat luni, 20.30, în nocturna ”Marelui oval”. În schimb, jocul retur, de joi (17.30), de pe micuța arenă de la Șiria, ar putea să nu fie văzut decât de la fața locului. UTA a reacționat dur la adresa Digisport după e a primit aceeași sumă de bani ca echipele cu mai puține meciuri televizate în B, așa cum e cazul lui ASU Poli. Conducerea arădenilor a arătat că nu e de acord cu televizarea jocului retur și așteaptă o ofertă financiară deoarece meciurile de baraj nu ar fi prevăzute în angajament.

”UTA a fost neîndreptățită și privind modul în care a fost distribuită suma încasată cu titlul de drepturi TV de către F.R.F. pentru anul competițional 2016-2017. Clubul nostru a avut 28 de meciuri televizate în acest sezon, pentru care a încasat suma modică de 23.000 de euro, sumă primită și de cluburile cu 5 meciuri televizate”, se mai arată în comunicatul clubului UTA Bătrâna Doamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.