ACS Poli s-a RĂZGÂNDIT în privința unui jucător dat oficial plecat! Clubul...

ACS Poli s-a RĂZGÂNDIT în privința unui jucător dat oficial plecat! Clubul timișorean a confirmat alte două despărțiri

1
DISTRIBUIȚI
Bogdan Străuț. Foto: Adrian Pîclișan

Formația bănățeană din elită a revenit la ”sentimente mai bune” față de un jucător dat inițial plecat. ACS Poli a anunțat în această seară prelungirea contractului fundașului Bogdan Străuț. Pe lângă Cristi Bărbuț, la capitolul plecări figurează acum oficial și numele lui Leopold Novak și Alexandru Popovici.

ACS Poli a intrat rapid în febra transferurilor și până acum au fost aduși nu mai puțin de șapte jucători. Conducerea a început să calculeze și de cine se poate despărți, dar a revenit asupra unei decizii. Cea de a se dispensa de Bogdan Străuț. Acesta s-a prezentat de altfel ieri la reunire. Fundașul dreapta în vârstă de 31 de ani a fost prezent în 41 de jocuri ale ediției trecute și a înscris golul victoriei cu Gaz Metan în play out.


Păstrarea sa înseamnă o concurență mai acerbă pentru flancul drept. Acolo unde pot evolua nou sosiții Crețu, Al. Ciucur, dar și tinerii Motreanu și Haruț. Străuț a semnat pe încă șase luni cu ACS Poli, având prin urmare timp până în iarnă să convingă sau să-și găsească altă echipă. În lotul pregătit de Ionuț Popa rămân și ambii portari care au avut meciuri în sezonul trecut, Cătălin Straton și Vasilea Curileac, ultimul dat la un moment dat la Juventus Buc., au semnat chiar pe perioade lungi, doi, respectiv trei ani.

Nu e prima ”indecizie” a bănățenilor, care au declinat să ducă mai departe o înțelegere cu Dan Roman (CFR Cluj) în urma unei intervenții a primarului Nicolae Robu după cum a semnalat gsp.ro.

În schimb, după Bărbuț (Craiova), ACS Poli a oficializat despărțirea de Alex Popovici și Leopold Novak. Primul a avut un final de sezon bun, a marcat opt goluri în toate competițiile în ediția 2016-17 și își caută un angajament în străinătate. În timp ce fundașul croat în vârstă de 26 de ani a mai avut perioade când fără prea multe explicații nu a făcut parte din lot. El a totalizat 27 de partide la Timișoara și nu i-a fost prelungit angajamentul. Cel mai probabil formația pregătită de Ionuț Popa nu va mai conta în noul sezon nici pe serviciile lui Josip Fucek. Lista însă rămâne deschisă și în funcție de ce jucători vor mai fi aduși.

ACS Poli va pleca duminică în stagiul centralizat din Poiana Brașov. Înainte de cantonament timișorenii vor disputa mâine, de la ora 19, un amical ușor la Periam cu echipa locală din Liga a IV-a, CS Avântul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.