ACS Poli a disputat primul amical din perioada stagiului de la Poiana...

ACS Poli a disputat primul amical din perioada stagiului de la Poiana Brașov. Noi debuturi cu gol pe seama unei formații modeste

1
DISTRIBUIȚI
Amical cu Inter Tărlungeni. Foto: PoliTimisoara / Facebook

Formația pregătită de Ionuț Popa a avut astăzi o nouă testare ușoară. După ”reprizele” jucate în județ, ACS Poli a făcut scor cu o altă echipă de ligă inferioară, Inter Tărlungeni. A fost un 13-0 fără istoric într-un amical în care au debutat cu gol și ultimii sosiți la echipă direct în cantonament: mijlocașul Alex Munteanu și brazilianul Miguel Bianconi.

A fost al treilea joc al timișorenilor pentru pregătirea noului sezon dacă luăm în considerare reprizele jucate în Timiș cu Avântul Periam și Șoimii Pesac, grupări învinse de asemenea la scor de maidan.

Tărlungeniul întâlnit azi nu e gruparea care s-a retras din B, ci o echipă care a încheiat ediția trecută de campionat pe locul 2 în seria Brașov a Ligii a V-a.


În prima repriză a marcat și ultimul transfer, brazilianul Bianconi, de două ori. Celelalte reușite i-au aparținut lui Bârnoi, Oprea, Šoljić și Mailat. După cum se observă timișorenii l-au luat până la urmă în cantonament și pe juniorul Lucian Oprea, care s-a trecut pe lista marcatorilor. În repriza secundă Mailat a mai marcat de două ori, Vașvari a realizat o dublă, în timp ce scorul a fost completat prin golurile lui Șeroni, Drăghici și Alex Munteanu. Ultimul a sosit direct în stagiul din Poiana Brașov. Acolo unde e așteptat în continuare brazilianul Pedro Henrique.

ACS Poli a început partida în formula: Curileac – Străuț, Bocșan, Cânu, Covalschi – Oprea, Soljic – Ciucur, Croitoru, Bârnoi – Bianconi. Au mai intrat: Straton, Smaranda / Crețu, Haruț, Șeroni, Melinte, Țigănașu, Artean, Munteanu, Vașvari, Doman, Drăghici, Mailat, Velcotă.

Următorul joc al timișorenilor în stagiul centralizat va fi mâine, de la ora 17.30, cu divizionara a IV-a brașoveană Inter Cristian. ASF Zărnești (L4 Brașov) și divizionara secundă CS Balotești vor fi alte adversare ale bănățenilor în această perioadă. Puternicul amical de la Budapesta, cu Honved, a fost anulat deoarece ACS Poli nu a fost de acord cu data de disputare.

1 COMENTARIU

  1. deci toata lumea e sanatoasa si e la munte. cu pedro e din pacate asa cum a mai fost si in trecut. se pune problema daca isi merita banii. eu personal cred ca nu, nu platesti un atacant un an intreg sa-ti joace 15-20 de reprize. da ce Poli e un sanatoriu pentru cure de slabiri? sa fim seriosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.