S-au stabilit ordinea și datele jocurilor de baraj dintre ACS Poli și...

S-au stabilit ordinea și datele jocurilor de baraj dintre ACS Poli și UTA Bătrâna Doamnă. Unde se va disputa prima BĂTĂLIE pentru Liga I

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli o va întâlni pe UTA Bătrâna Doamnă în barajul de menținere/promovare în Liga I. În urma unei scurte trageri la sorți desfășurate la amiază, la sediul LPF, s-a stabilit că prima partidă a dublei manșe dintre cele două va avea loc lunea viitoare, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.


Returul se va disputa joi, 15 iunie, la Șiria.

UTA Arad va disputa primul joc în deplasare. Luni, 12 iunie, ACS Poli va fi gazdă, în nocturnă. În timp ce partida retur, de joia viitoare, se va disputa pe micuța arenă ”Otto Grefner”, din Șiria, județul Arad, teren care nu dispune însă de instalație de nocturnă.

Dintre echipele implicate, la tragerea la sorți a fost prezent doar reprezentantul clubului UTA, avocatul Edi Ursu. Dacă ar fi fost și cineva de la ACS Poli, cei doi oficiali ar fi fost cei care ar fi extras bilele pentru stabilirea ordinii jocurilor.

ACS Poli Timișoara participă la baraj din postura de formație clasată pe locul 6 în play out-ul Ligii I. De partea cealaltă, UTA Bătrâna Doamnă Arad a obținut accesul la baraj prin clasarea pe locul 3 în Liga a II-a.

UPDATE Jocul tur dintre ACS Poli și UTA va avea loc luni, 12 iunie, de la ora 20.30. În timp ce jocul retur de la Șiria, de joi, 15 iunie, va începe la ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.