Ajutoare din Elveția în valoare de 200.000 de euro pentru Clinica de...

Ajutoare din Elveția în valoare de 200.000 de euro pentru Clinica de Chirurgie Cardiacă din Timișoara. Cât de necesare sunt materialele donate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1857437611">

Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara a primit un ajutor important de la fundația caritabilă “Oesteuropahilfe – Internationales Hilfswerk –Triumph des Herzen” din Elveția.

Astfel, în unitatea medicală au ajuns, astăzi, materiale chirurgicale, halate de operație, costume pentru blocul operator, pansamente sau bandaje, valoarea acestora fiind de aproximativ 200.000 de euro.

“În urmă cu doi ani, aceiași organizație ne-a donat 60 de paturi mobile, care au dotat saloanele din clădirea nouă a institutului și Unitatea de Coronarieni”, spune medicul Marian Gașpar, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă.

„Pentru toată prietenia și ajutorul acordat le mulțumim și îi asigurăm de prețuirea noastră și de faptul că vor fi folosite pentru pacienții cardiovasculari ce au nevoie de ajutorul nostru”, a transmis conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.