Alfred Simonis, mazilit de PSD din funcția de la Camera Deputaților pentru...

Alfred Simonis, mazilit de PSD din funcția de la Camera Deputaților pentru că-l susține pe Grindeanu UDPATE Reacția deputatului

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis, este primul parlamentar care a fost pedepsit de conducerea PSD pentru că nu a semnat moțiunea împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu.


De astăzi, Simonis nu mai este secretarul grupului PSD din Camera Deputaților. Acesta este unul dintre apropiații premierului și încă din primele momente ale războiului declanșat de Liviu Dragnea a fost  alături de Grindeanu. Până la ora redactării acestei știri, Simonis nu a putut fi contactat pentru a comenta decizia.

UPDATE Deputatul Alfred Simonis a declarat pentru PRESSALERT.ro că „este o sancțiune în urma deciziei mele de a nu vota moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu. Nu aș comenta prea mult demiterea, deoarece calitatea de secretar a venit la propunerea liderului de grup și așa a venit și schimbarea. În schimb, aș comenta momentul, și cred că Parlamentul României avea alte priorități decât să mă schimbe pe mine din funcție în acest moment. Oricâte funcții îmi vor lua, nu îmi pot lua onoare și dreptul de a vota conform propriei mele conștiințe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.