BAC 2017 Majoritatea absolvenților de liceu din Timiș, experimentați la română oral....

BAC 2017 Majoritatea absolvenților de liceu din Timiș, experimentați la română oral. Ce probă urmează

1
DISTRIBUIȚI

Absolvenții de liceu din județul Timiș care s-au înscris la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat au trecut cu bine primul hop. Astăzi s-a încheiat proba orală la limba română, iar potrivit rezultatelor parțiale făcute publice de reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș, majoritatea candidaților s-au descurcat foarte bine.

Astfel, din cei 3.296 de liceeni evaluați, aproape 67% au obținut calificativul “experimentați”, 24% – “avansați” și doar 9% – “mediu”. Vă reamintim că, ieri, cinci candidați au fost eliminați din examen, după ce au intrat în săli cu telefoanele mobile.

Proba orală la limba și literatura română s-a desfășurat între 6 și 7 iunie.


Urmează proba orală la limba maternă – între 8 și 9 iunie, proba de competențe digitale – 9, 12 și 13 iunie, și evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – 14 și 16 iunie.

Probele scrise încep în data de 26 iunie cu limba și literatura română, 27 iunie – limba și literatura maternă, 28 iunie – proba obligatorie a profilului și specializării (matematică sau istorie) și 30 iunie – proba la alegere a profilului și specializării.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, în aceeași zi se pot depune și contestațiile, iar afișarea rezultatelor finale este programată pentru 10 iulie.

În total, la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat s-au înscris 4.188 de candidați din județul Timiș, dintre care 702 din promoțiile anterioare.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. prea multa indulgenta inclusiv la probele…INTERVIU de lb română .
    ar trebui inregistrate interviurile apoi analizate.
    procentul de experimentați este neconform cu …REALITATEA!
    PS. Am văzut cum îți scriu pe FB . te ia cu amețeală !!!!
    ex. AKS=ACASĂ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.