BAC 2017 Mii de liceeni din Timiș susțin ultima probă scrisă. Când...

BAC 2017 Mii de liceeni din Timiș susțin ultima probă scrisă. Când află ce note au obținut

0
DISTRIBUIȚI

Ultimul hop pentru absolvenții de liceu care s-au înscris la prima sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an. Astăzi are loc proba scrisă la alegere a profilului și specializării. Candidații au primit subiectele în jurul orei 09.00 și au la dispoziție trei ore să rezolve cerințele.

Din județul Timiș susțin ultima probă a Bacalaureatului 3.895 candidați, în 14 centre de examen.


ISJ Timiș transmite că 1.646 de liceeni sunt evaluați la Geografie, 888 de liceeni la Biologie vegetală și animală, 624 la Anatomie, 293 la Informatică, 177 la Sociologie, iar restul candidaților la Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Logică și Psihologie.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16.00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16.00 – 20.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

Reamintim faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi nota 5 la fiecare dintre acestea și obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.