Case DISTRUSE de vijelie, pomi dezrădăcinaţi şi terase puse la pământ UPDATE...

Case DISTRUSE de vijelie, pomi dezrădăcinaţi şi terase puse la pământ UPDATE Mai multe localități din Timiș afectate de furtună FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe case din zona de vest a judeţului Timiş au fost decopertate de vijelia puternică ce a durat câteva zeci de minute. În localitatea de graniţă Cenad, familii au rămas fără acoperişurile caselor, după ce au fost decopertate din cauza puterii vântului.

Mai mult decât atât, zeci de copaci au fost dezrădăcinaţi, tot în Cenad, în timp ce la Sânnicolau Mare, în centru, o terasă a fost distrusă iar acum angajaţii se chinuie să strângă ce a fost distrus de forţa naturii. Au fost anunţate fenomene meteo periculoase, cu cod galben, în perioada 12.35 – 14.00, intensificări ale vântului şi averse de ploaie de 20-25 l/mp în zona de vest a judeţului Timiş.

UPDATE Situaţia este asemănătoare şi în localităţile Valcani şi Dudeştii Vechi, acolo unde forţa naturii a produs pagube serioase.


Mai mult, în Sânnicolau Mare, pe drumul Timişoarei, a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a tăia un copac înalt de câţiva metri, după ce a fost îndoit de forţa vântului, căzând peste firele de curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.