Cea mai valoaroasă apă din Banat a ajuns pe Coasta de Azur,...

Cea mai valoaroasă apă din Banat a ajuns pe Coasta de Azur, printre vedete la festivalul de la Cannes

0
DISTRIBUIȚI

La petrecerile private care au animat a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes s-a băut apă plată românească

Actorii, regizorii, oamenii de afaceri și toți cei care au participat la petrecerile private care au animat cel mai important festival de film din Europa, organizate de cea mai renumită agenție de evenimente pe Coasta de Azur, au băut apa românească Aur’a. Pe toată durata festivalului, între 17 și 28 mai, mii de persoane prezente la aceste petreceri au consumat în jur de 20.000 de sticle de Aur’a.

Pe toată perioada Festivalului de Film de la Cannes, serile au fost animate de petreceri private, cu DJ și entertainari, evenimente mondene la care au participat vedete de toate genurile, de la actori și până la scriitori, jurnaliști, prezentatori de TV de marcă, regizori, sportivi etc. Apa românească Aur’a, lansată anul trecut pe piață de o companie deținută de doi oameni de afaceri timișoreni, a fost prezentă la toate petrecerile organizate de agenția de evenimente Sandra&CO pe Croazetă.

La aceste evenimente au participat, timp de 11 zile, mii de persoane. Petrecerile începeau la 9 seara, se animau în jur de miezul nopții și se încheiau în zori, în jur de 6 dimineața. Tineri, bătrâni, femei și bărbați, de la actori, actrițe, regizori, scenariști și tot ce mai poate însemna lumea filmului, manechine și manechini, promotori de artă, artiști plastici, cântăreți, jurnaliști, bloggeri, oameni de afaceri, reprezentați de companii, stiliști și scriitori au consumat la aceste petreceri în jur de 20.000 de sticle de apă plată românească.

„Aur’a a reușit sa ajungă în anturajul oamenilor care, de cele mai multe ori, dau tonul în modă și arta.


Organizatorilor le-a plăcut foarte mult produsul și și l-au dorit, pentru că se potrivește foarte bine cu ideea de glamour, cea care definește întregul festival. Este important ca lumea să cunoască această apă, sa o vadă, pentru ca apoi să o caute. Partenerii noștri din Franța vor ști, cu siguranță, să scoată maximum din această întâmplare fericită cu prezența Aur’a la Cannes. Suntem convinși că efectele nu vor întârzia să apară”, a declarat Horațiu Rada, manager general Aur’a Mineral Water.

Sanda Zeitoun de Matteis, organizatoarea serilor Sandra&CO și motorul celei mai renumite agenții de evenimente de pe Coasta de Azur, a strâns foarte multe vedete la petrecerile la care s-a băut Aur’a. Printre acestea, moștenitorul Casei Cerutti – Vincent Cerutti, realizator radio și TV, Tomer Sisley – actor francez celebru, Samy Naceri – actorul din seria Taxi, Richard Orlinski – un sculptor celebru care lucrează pentru toate marile vedete de la Hollywood, devenit acum și DJ, și Igor Bogdanoff – vedetă de televiziune cu doctorat în cosmologie, cu origini princiare și cu o popularitate incredibilă în Franța.

Înainte de a fi prezentă la celebrul festival de film, Aur’a se exporta deja în Franța. Apa a ajuns deja și în China, țările Arabe, Cehia, Slovacia, Polonia, Benelux, Germania și Coasta de Fildeș. În România, apa poate fi găsită în zona magazinelor naturiste, dar și în hoteluri și restaurante. Apa se adresează, în primul rând, celor care apreciază un produs natural, deosebit prin conținut, dar și acelora care își doresc altceva, inedit și, nu în ultimul rând, celor care caută luxul.

Pe 26 mai, Aur’a a fost prezentă și la gala de caritate IRA Franța – Africa organizată de Academia Prințesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediția 75. Acest eveniment reunește nu doar lumea bună din Monte Carlo, ci și vedetele care participă la etapa de Formula 1.

„Putem spera că Sebastian Vettel și ceilalți sportivi au savurat apa din Munții Banatului la această gală”, a mai spus Horațiu Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.