Cel mai mare spectacol aerian din vestul țării are loc sâmbătă, la...

Cel mai mare spectacol aerian din vestul țării are loc sâmbătă, la Timișoara. Ce surprize li s-au pregătit participanților și cum pot ajunge la aeroport

1
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare spectacol aerian din vestul țării are loc, în acest sfârșit de săptămână, la Aeroportul Internațional Timișoara. Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 19.00, la apusul soarelui, spectatorii vor putea admira un show aviatic de zile de mari.

Potrivit reprezentanților aeroportului timișorean, vor evolua piloţii de la Forţele Aeriene Române, care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. De asemenea, Formaţia ASALT va face o demonstraţie pe cer, iar în premieră va fi prezent şi singurul avion biplan din România, sub numele Skybolt of Romania.


În plus, Iacării Acrobaţi vor evolua alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care face adevărate spectacole pe cer.
La final, spectatorii vor putea asista la un concert rock clasic, ascultând cele mai tari hituri AC/DC, cântate live de formaţia The Rise of the City King (The R.O.C.K).

“Noutățile ediției din acest an a Timișoara Air Show 2017 sunt pilotul de acrobații aeriană Jurgis Kairys, cunoscut la nivel mondial, dar și concertul de la final, sunt sigur că va fi un punct de atracție pentru publicul spectator. Sunt asigurate curse RATT special pentru acest eveniment, din 15 în 15 minute, care pleacă de la Bastion. De asemenea, timișorenii au asigurate parcările necesare pentru a putea veni cu mașinile, dar este recomandat să se folosească cursele speciale ale RATT-ului”, a explicat, astăzi, Adrian Pîrvănescu, director securitate și siguranță în cadrul Aeroportului Internațional Timișoara.

Accesul spectatorilor la evenimentul organizat la Aeroportul din Timișoara este gratuit şi va fi permis de la ora 18.00. Se va asigura o parcare de peste 3.000 de locuri în apropierea evenimentului, iar şoferii vor fi direcţionaţi pentru a nu fi blocat traficul în cursul serii. De asemenea, se va putea ajunge direct în parcarea aeroportului cu mijloacele de transport în comun (autobuze RATT). În interiorul aeroportului, vor fi puncte de desfacere pentru alimentaţie publică, astfel încât toţi cei prezenţi la eveniment vor putea găsi la faţa locului mâncare şi băuturi răcoritoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.