Controale în cele două tabere școlare din Timiș. Vezi ce recomandări au...

Controale în cele două tabere școlare din Timiș. Vezi ce recomandări au făcut inspectorii

0
DISTRIBUIȚI

tabara scolara

În județul Timiș mai funcționează două tabere școlare, care așteaptă grupuri de copii în această vară. Una se află la Chevereșu Mare, iar alta la Poieni Strâmbu, capacitatea fiind de aproape 100 de locuri. Recent, inspectori din cadrul Direcției de Sănătate Publică Timiș au fost în control pentru a vedea cât de pregătite sunt taberele pentru primirea elevilor și nu au identificat probleme serioase.

“Tabăra de la Chevereșu Mare: capacitate 47 de locuri, dotare corespunzătoare, sursă de apă potabilă cu probe de apă analizate la zi, apă rece și apă caldă, bloc alimentar adecvat, grupuri sanitare igienizate, condiții întrunite pentru funcționare.


Tabăra de la Poieni Strâmbu: capacitate 55 de locuri, dotare corespunzătoare, sursă de apă potabilă, sursă de apă caldă, buletinele de analiză a apei au ieșit bine, parametrii prevăzuți de lege sunt întruniți”, comunică DSP Timiș.

La finalul controalelor, inspectorii au făcut și câteva recomandări: să se cumpere un boiler nou, să se schimbe prizele din încăperi, precum și efectuarea dezinsecției spațiilor de cazare după plecarea fiecărui grup de copii.

Controalele se vor repeta și în luna iulie, înaintea sosirii primilor elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.