Cu sau fără role şi trotinete prin centru? Primăria cheamă timișorenii la...

Cu sau fără role şi trotinete prin centru? Primăria cheamă timișorenii la dezbatere publică

0
DISTRIBUIȚI

numaratoarea de toamna

Sunteţi nemulţumiţi de intenţia primarului Timişoarei, Nicolae Robu, de a interzice circulaţia cu trotinete, role sau skateboard-uri prin centrul oraşului? Indiferent că sunteți pro sau contra noii măsuri care se dorește a fi adoptată de CL Timișoara, sunteți așteptați să vă spuneți părerea, luni, 3 iulie, la dezbaterea publica programată pentru ora 14.00.

„Primăria Municipiului Timişoara va organiza luni, 03.07.2017, ora 1400, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, B-dul C.D.Loga nr.1, o dezbatere publică referitoare la Proiectul de hotărâre privind «Modificarea şi completarea anexei la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timişoara nr.371/30.10.2007 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul Municipiului Timişoara, modificată şi completată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timişoara nr.206/26.05.2009».


La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa camelia.crisan@primariatm.ro. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, se anunţă pe site-ul PMT.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.